Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Rapper lányt keres Majka az SzFeszten - fotók

Négy nap, negyven koncert - ez az SzFeszt, amely kinőtte eredeti, győrszentiváni helyszínét.

Idén Az ETO Park ad otthont a zenei rendezvénynek, a nyár első nagy fesztiváljának június 20-23-án - mondta a csütörtöki sajtótájékoztatón Imre László, a rendezvény alapítója. Az új helyszínről így szólt: "könnyebben megközelíthető, nagyobb terület jobb infrastruktúrával". Mindenellett a győrszentivániaknak sem kell azon gondolkozniuk, hogy miként jutnak el a koncertekre, illetve onnan haza, a szervezők ugyanis éjszakai buszokat rendeltek számukra.

Az SzFeszt "őrzi a hagyományokat", emellett azonban új, jövőbe mutató programokat is kínál. Ilyen lesz a rapverseny, amelyet Majka és Curtis vezet majd. "Folyamatosan keresem azokat az előadókat az országban, akikkel együtt dolgozhatnék" - nyilatkozta Majka, aki Curtissel személyesen részt vett a győri tájékoztatón. Hozzátette: "Hét-nyolc éve lányt keresek. Olyan tehetséges lány előadót, aki meg tudja szólítani a középkorú hölgyeket, mert ez a réteg nincs kiszolgálva ma. Szükség van valakire, akivel a nők is tudnak azonosulni. Remélem, hogy végre találunk ilyet".

SzFeszt 2013 - Sajtótájékoztató Majkával


A rapversenyen kívül további mintegy tíz kiszenekar is bemutatkozási lehetőséget kap, ők a kisszínpadon léphetnek fel. "Kiválasztottuk azokat, akik lehetőséget kapnak a fellépésre, ezzel szeretnénk támogatni őket" - jegyezte meg Imre László. Az ismert fellépők közül kiemelte Majka és Curtis mellett többek között az Irigy Hónaljmirigyet, a Magna Cum Laudét, a Hooliganst, a 30 éves Aurorát, a Kárpátiát, Kasza Tibort, Király Viktort, Radics Gigit és Vastag Csabát. A rendezvény háziasszonya Dukai Regina lesz.

A zenei felhozatalt gasztronómiai különlegességek is színesítik: lesznek borházak és pálinkáriumok, valamint magyaros ételek.

A négy napos bérlet ára Kisalföld hűségkártyával kedvezményesen vásárolható, 8000 forint helyett 4000 forintért. A belépés 12 éves korig ingyenes.

A sajtótájékoztatón Imre László bejelentette: felajánlottak 20-20 belépőt a mecséri, a dunaszentpáli és a győrújfalui gátakon dolgozó fiataloknak, azok kiosztására a helyi polgármestereket kérték fel.

Olvasóink írták

 • 6. lowend 2013. június 22. 16:54
  „óriási hiba volt ezt a fesztivált elhozni szentivánról...”
 • 5. gortam 2013. június 20. 22:03
  „Jelentem, nem csak 1500 gyárvárosi, hanem sokezer révfalusi, kisbácsai és nagybácsai ember négy napját sikerül tönkretenni. Elviselhetetlen a kánikula, mindenki minden ablakot kinyitna, de félek tőle, hogy a hétvégi éjszakai programok alatt botrány lesz, mert emberek ezrei nem tudnak pihenni.
  Nálunk speciel a várandós feleségem nem tud aludni. Normális ez az önkormányzat? Ki adott erre engedélyt? És a szokásos kérdés: felelősök? Polgármester úr véleménye? Jegyző úr? Sunnyognak a fekete Audikban, de azok szerintem hangszigeteltek...”
 • 4. soppet 2013. június 10. 08:51
  „Az ETO PARK parkolója nem a legszerencsésebb helyszín egy 4 napos - naponta hajnalig tartó - fesztiválnak. Egy lakótelep közepére magas épületek közé bezsúfolva a színpadokat szakmaiatlan döntés, melynek hátterében csak a haszonszerzés állhat. A nem ellenőrzött hangosító berendezések által gerjesztett hangeffektusok, hangrezgések az több emeletes épületek szerkezeteit is próbára teszi, nemcsak a lakók nyugalmát.
  Tudomásul kellene már venni a haszonlesőknek, hogy az árral szemben nem lehet büntetlenül menni! Nem gondolom, hogy ehhez Tarsoly Csaba engedélyét és a nevét adta, ami 1500 Gyárvárosi életminőségét rombolását jelenti .
  Infóink szerint a Jegyzőnél és a kormányhivatal vezetőjénél a lakó-közösség(ek) tiltakoztak a 23:00 óra utáni rendezvénytartás ellen. Kíváncsian várom, hogy a törvények betartása, betartatása fog-e győzni vagy más .... .”
 • 3. Reális 2013. június 07. 10:37
  „Majka!Inkább lapátot meg zsákot keress!!!”
 • 2. soppet 2013. június 06. 21:58
  „Durva és felháborító, hogy közel 1500 környékbeli lakó kontójára törvények, kormányrendeletek megsértése árán olyan helyszínen akarják megszervezni azt a fesztivált, amelyet a M.V. Kult.ház új igazgatójának sikerült egy "jó" ajánlattal elűzni Győrszentivánról. Nekik már ez a hajnalig tartó buli nem kellett. Helyette újra megrendezik a Szentiváni-búcsút.”
 • 1. Hyppolit 2013. június 06. 17:05
  „.,.Majka, Radics Gigi, Magna Cum Laude, Vastag Csaba,...egyre szomorúbb helyzet vár a magyar popzenei színvonalra, nem tudom, ilyen fellépőkkel milyen közönségréteget céloztak meg?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SzFeszt - The RED & The BLACK Party

Tovább olvasom