Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Rablófogás a Kálóczy téri diszkóknál

Győr - Eredményt hozott a rendőri jelenlét a győri Kálóczy téren szombaton hajnalban, amikor a járőrök a helyszínen elfogták egy rablás és egy garázdaság gyanúsítottját. Egyikük ellen korábban már folyt eljárás önbíráskodás, zsarolás, illetve lopás miatt.
A győri Kálóczy téren működő „Lapos tanszék" és a „Bridge- diszkó" között ballagott egy majdnem 18 éves fiatalember az elmúlt szombatra virradó hajnalban, s közben – a közvilágítás mellett – mobiltelefonja fényével világította meg az utat. Ezt vette észre a 23 éves N. Gábor – akit a későbbi sértett a keresztnevéről ismert –, s felszólította a fiút, hogy adja oda a készüléket, amit azonnal ki is kapott a kezéből.

A károsult vissza akarta venni a telefont, mire a támadó megkérdezte, mit nyúlkál, s lefejelte a srácot. Ekkor ért oda egy ismeretlen, aki megkérdezte, van-e valami baj, mire N. Gábor megkérdezte tőle, miért szól bele a történtekbe. Ez nem volt elég, mert ütni kezdte az ismeretlent, s egészen a „Laposig" rugdalta őt.

A Kálóczyn járőröző rendőrök ekkor értek oda, s felfigyelve a történtekre elfogták és előállították N. Gábort, akinek az ügyészség rablás és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes fogva tartását. A győri kapitány, Horváth Csaba alezredes tájékoztatása szerint a férfi ellen már többször folyt eljárás, többek között önbíráskodás, zsarolás és lopás miatt.

Az előbbi eset mellett akadt még dolguk a rendőröknek a Kálóczy téren. A „Lapos tanszékhez" vezető kishídnál előzetes szóváltás után egy ismeretlen arcul ütött egy 21 éves fiút. A járőrök a helyszínen elfogták a 27 éves enesei V. Sándort, aki ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

A győri rendőrkapitány megjegyezte, sajnos még mindig vannak hasonló esetek a Kálóczy téren, de ott vannak a járőrök, ennek köszönhetően kevesebb bűncselekmény fordul elő, s az elkövetőket is elfogják.

Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. Déé 2008. november 03. 13:24
  „Teljesen igazad van...”
 • 28. V.cop 2008. november 02. 17:47
  „Sz*r a rendőrség?
  Nem a törvények rosszak?
  Ha esetleg a gyermek, rokon barát stb. nem bírna magával, és nem jogkövető magatartása miatt pofán vágná a rendőr ti lennétek a legjobban felháborodva.
  Fene nagy a demokrácia.
  Vagy jobb lenne a kakastollas időszak?”
 • 27. V.cop 2008. november 02. 17:33
  „Nem tudom miért nem tesz már vmit az önkormányzat a kálóczy tér és környékén folyamatosan visszatérő probléma ellen.
  A tizen éves kis sutyerákok megisszák a két sörüket( csak 18 év alatt hogy kaphatnak) aztán kikeményednek ,verekednek, törnek-zúznak, oda piszkítanak a szépen felújított térre.
  Viszont az igen értelmes egyetemistákat és főiskolásokat se kell félteni. A harmadik kaszt pedig a "kisböskén" túli, társadalmunkra egyre nagyobb veszélyt jelentő BAGIRA népcsoport, a tisztelt újságíró az nem írta le, hogy N. Gábor is ilyen, többször megcsinálta már a kis balhéit, de már a jókaiban is otthonosan mozog.( ki kéne hajtani ezeket vasúti pálya rendezésre)

  Ülnek a kocsiban a rendőrök?
  Biztos "szolgálnánk de félünk" szeret 12 órát áldigálni, de ha baja lenne és a rendőrt várná,nem tetszene neki, hogy elöbb a rendőr vissza megy az autójához és utána megy pl: bakonyszentlászlóra, mert ha hiszik ha nem oda is győri rendőr megy,.
  Egy szónak is száz a vége, nem lehet mindenki mellé rendőrt állítani, itt a fejekben kéne először rendetrakni és a szülőnek nevelni.”
 • 26. TRACE666 2008. november 01. 18:57
  „SAJNÁLOM A SRÁCOT!!A BARÁTOM!!!
  ROSSZ HELYEN,ROSSZ TÁRSASÁGBAN NŐTT FEL!
  EZ VÁR RÁ ÖRÖKRE!
  KI-BE-KI-BE”
 • 25. odon 2008. október 31. 18:00
  „15os. Nem csodalnam,ha a te mocskolodo szadat, mar bevertek
  volna.Ismeretlenul konnyu hoskodni.Arogans soraidbol kiveheto,
  hogy ki vagy valosagban.”
 • 24. dzsonibravo 2008. október 29. 19:49
  „Ne várjad:elment gyónni mert a reggeli misére csak fél órával elöbb ért oda.Most korbácsolja magát a harangtoronyban....”
 • 23. HKUSP 2008. október 29. 16:17
  „Várom válaszát tisztelt Póczik úr!!!”
 • 22. HKUSP 2008. október 29. 16:15
  „Póczik Ottó!Ha az vagy akire gondolok ( Zsidó kung Fu mester és ex Ma... :))) ) ez csak vicc! Akkor tudod hogy a Magyar Rendőrség egy rakás Sza.!Egy két ember kivételével aki valóban dolgozni akar vagy akart az állományból szemet szúrt a vezetésőgnek és hamar kicsinálták.Itt nem a munka hanem a statisztika számít és hogy minnél jobban eladjunk magunkat a médiának!!!A volt RK. vezető megbukik és elküdlik nyugdíjba.Miről beszélünk????????????”
 • 21. karik 2008. október 29. 15:58
  „rendőrők is szeretik a whiskyt ( nem a whiskyst ! )
  a működési engedély pedig örökkön örökké érvényes”
 • 20. igazság 2008. október 29. 08:37
  „A rendőrök nem azért kapják a fizetésüket, hogy dolgozzanak, hanem, hogy legyenek, hisz minden városban rendőrségnek lenni kell.
  Sok helyen, ha baj van, a lakósság polgárőrséget szervez, vagy a Gárdától várja a segítséget, nem pedig a tehetetlen rendőrségtől.
  A Kálóczy téri gondokat pár nap alatt már rég megoldhatták volna, ám a jattot sem azért kapják a rendőrök, hogy tegyék a dolgukat, hanem, hogy ne csináljanak semmit.”
 • 19. karik 2008. október 29. 08:05
  „a bahhof sokat költ arra hogy ne zárják be .
  nekem van egy rendőrségi jegyzőkönyvem amiben egy hülye rendőr
  szerint ott csak beszélgetnek .....”
 • 18. mtt 2008. október 29. 07:08
  „Én már rég megírtam vmelyik kommentben, hogy ezért a Bély főkapitány idejében lecserélték volna az egész bagázst, kezdve a kapitánnyal, aztán az összes Közrendes nagykutyát, mert ez kritikán aluli, ami Győrben történik , meg aztán a kisrendőr is azért mer "laza" lenni, mert nincs semmiféle szankcó, aminek visszatartó ereje lenne. Na ugye, hogy a fejétől bűzlik a hal? (megjegyzem annyi fizetésért, amennyit derék kapitányunk kap,mint főtiszt, én sem mondanék le, csak ha nagyon muszáj lenne)
  Igazából Győr város polgármesterének is lenne beleszólása, gondolom eredményeket a közbiztonság terén a várost érintő témába, kérhetne eredményeket felmutatni...
  Ottónak: szép volt a példabeszéd, de sztem a többségnek fingja nincs olvasni a sorok közt...”
 • 17. jenő30 2008. október 28. 22:07
  „Nagyokosok!
  Ne a járőröket szidjátok, hanem a vezetőket, ők osztják be, hogy aznap ki hova megy a városban. Amúgy meg alig vannak Győrben, mert a sok okos tüntető társaitok Pesten randalíroznak és oda kell a nagy számú rendőri jelenlét, hogy ne verjék szét az országot azok a "kedves" emberek.”
 • 16. Gab2000 2008. október 28. 21:32
  „Ottó !

  Azért te is tudod, hogy mi az hogy demonstrative ott lenni folyamatosan 2 mozgó járőrt oda megy egy posztolót. És aki él és mozog azon a környéken ezerrel igazoltatni Tudjuk ugyebár hogy ezek az RK lapok mennek az adatbázisba és onnan szépen összelehet szedni kb egy hónap alatt a teljes vendég kör nagy részét aki vissza járó.
  Na meg ha állandóan ott van egy-két talpas rendőr az azért vissza tartó erő csak ott kell lennie nem máshol kolbászolnia vagy melegednie..
  Hajnalba meg az összes kocsit leellenőrizni lenne ám meglepetés .”
 • 15. dzsonibravo 2008. október 28. 20:10
  „Póczik Óttika sekrestyén fiúnak

  Az isten háza elötted nyitva, kérlek menj be és maradj ott, ne az internet bűnös karaktereid fürkészd...

  odon
  Majd akkor is ezt mond amikor vmelyik este szétütik a szádat.

  HKUSP
  Ott a pont nálad.”
 • 14. nagy sándor 2008. október 28. 18:14
  „Sajnos a rendőrök mindegyike a mundér mögé bújik,mert amúgy egy forintot sem érnének!Misére eljárok én is mától,a szavamat adom!:-)”
 • 13. Póczik Ottó 2008. október 28. 17:24
  „Követelitek a rendet, de szidjátok ki azért harcol. Ezt az országot nem a rendőrők tették ilyenné, ennek ellenére ők üldözik földünk "Barabásait". Isten szolgája szerint megnézheti magát az a társadalom ki kizárja életéből Istent. Ne szidalmazd, és ocsárold a rend őreit, hisz érted a kritizáló "Jó" érdekeit védve, üldözi a "rosszat". Szólisd meg őket, és segits nekik, meglátod gyűlöleted tova száll. Póczik Ottó /Ménfőcsanak/”
 • 12. odon 2008. október 28. 16:20
  „Ugye konnyu egy meleg szobabol,az ejjel szolgalatban allo rendoro-
  ket szidni,es kritizalni.Csak nagyszaju,gyava ember teszi ezt.
  Ha valami nemtetszik,mondja el a rendorsegen,ott vitatkozhat.
  Senki nem szereti,ha a hatamogot aljassan kritizaljak.”
 • 11. jhfffj 2008. október 28. 15:28
  „HKUSP! Monták neki,hogy ejnye-bejnye, azt kész!”
 • 10. ez vicc 2008. október 28. 15:26
  „Biztos arra vártak,hogy az a szerencsétlen szétverve elszaladjon.”
29 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százezrekkel tartozik dolgozóinak az üzem

Tét - „Szó nélkül" bezárt, vezetője pedig hónapok óta elérhetetlen annak a rászorulókat… Tovább olvasom