Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 33°C Még több cikk.

Pure Fashion rendezvények Győrben

A Pure Fashion program keretében ebben az évben már négy alkalommal találkozhattak lányaink.

Januárban volt az "Önismereti" alkalom, "Anya-lánya program", februárban a "Női hivatás, férfi-női különbség" és márciusban a háromnapos Lelkigyakorlat.

Februári programunk a legtöbb témát átölelő alkalom volt.
A női hivatás férfi női különbség, etikett oktatás díszebéddel és dekorációk.

Mottónkat II. János Pál Pápától kaptuk:
"A nő csak akkor találhatja meg önmagát, ha másnak ajándékozza a szeretetet."
(Mulieris Dignitatem 30)

Alkalmunk során a lányok segítséget kaptak ahhoz, hogy felfedezhessék a bennük rejlő talentumokat, hivatásukat a világban és a boldogságot, amit az igazi nőiesség ad. Nőnek lenni jó, nőnek lenni hivatás. Isten az embert férfinak és nőnek teremtette, és ezekhez feladatot is adott. Méltóságban egyek vagyunk a férfi nemmel, azonban különbözőek a feladataink, amelyek által kiegészítjük egymást. Beszélgettünk a férfiak és nők közötti biológiai különbségekről, amelynek célja az volt, hogy jobban megértsék hogyan működnek a fiúk, és későbbiekben férjeik érzelmeiben és, cselekedeteiben is felismerjék a miért kérdésekre a választ. Megtanulták, hogy a nő a család érzelmi pillére. A nő az, aki meghatározza az otthon melegét, kiegyensúlyozottságot és szeretetet adva tölti be szerepét a családjában.

Az etikett oktatás során a lányok sok tudást vihettek haza magukkal. Megtudhatták a bemutatkozás, telefonálás szabályait, és a randizási etikettről is kaptak fontos információkat, amelyeket fiatal koordinátoraink Dóra és Évi saját tapasztalataikkal egészítettek ki. A lányok körében ez a téma nagy sikert aratott. Az étkezési etikett elsajátításához a Hotel Konferencia adott nekünk otthont. Köszönetet mondunk Jankó Ernő úrnak, aki lehetőséget adott arra, hogy a lányok átéljenek egy igazi díszétkezést. Alapos oktatás során megtanulhatták, hogyan is kell megjelenni, viselkedni és több fogású étkezést elfogyasztani az etikett szabályai alapján, kiegészítve a báli események alkalmaival.

Ezen a napon a dekorációkra is felhívtuk lányaink figyelmét. Kocsis Krisztina koordinátorunknak köszönjük, hogy minden egyes Pure Fashion alkalomnak - mely üzenetet közvetít, és igényességre tanít, rávilágít, hogy apró dolgokkal mennyi mindent lehet kifejezni és mennyire fontos az emberek életében környezetük összhangja is- dekorációját megtervezi és elkészíti.

Ennek keretében a lányokat kihívtuk egy kreatív feladatra, melynek irányadó gondolata: "Rendezd szobádat, környezetedet, olyan módon, hogy láthatóan tükrözze, ott egy lány lakik". A feladat célja az volt, hogy megtanítsuk a lányokat arra, hogy mindig rendezett, tiszta környezetet teremtsenek maguk körül, mely igényességüket mutatja. Otthonaikat harmonikus dekorációkkal ékesítsék a hétköznapokban és az ünnepek alkalmával is. A verseny során nagyon csodálatos megoldások születtek, komoly munkák eredményeit láthattuk, amelyek által méltán büszkék vagyunk lányainkra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Reszkessetek, vérszívók! Gyérítették a szúnyogokat a földön és a levegőben Győrben - fotók

A Győr-Szol Zrt. szúnyoggyérítést végzett az alkonyati órákban összesen több mint 1600 hektáron. Tovább olvasom