Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Pünkösd - Hol, mennyiért lehet parkolni Győrben?

A Győr-Szol Zrt. összegyűjtötte a hasznos információkat: parkolás, piac, sport az ünnep alatt.
Lezárják a Petőfi-híd alatti ingyenes parkolót

A Rába folyó várható áradása miatt a Győr-Szol Zrt. 2015. május 24-e, vasárnap 13 órától lezárja Győrben a kezelésében lévő, Petőfi-híd alatti ingyenes parkolót. Az előrejelzések szerint a folyó hétfő reggel kiléphet medréből, ezért a szolgáltató kéri az ott parkoló járművek vezetőit, hogy minél előbb hagyják el a területet. Az árhullám levonulását és a szükséges takarítási munkálatok elvégzését követően a Győr-Szol Zrt. a parkolót ismét megnyitja.

Ügyfélszolgálatok

2015. május 25-én, Pünkösd hétfőn a Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálatai és a telefonos ügyfélszolgálat egységesen zárva lesznek.


Parkolás - Győr

Jókai és Révai parkolóház

A Jókai és a Révai parkolóházakat folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet igénybe venni.


Győr – Utcai fizető parkolók

2015. május 24-én és május 25-én Pünkösd hétfőn Győrben az utcai fizető parkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.


Vásárcsarnok

2015. május 24-én és május 25-én a vásárcsarnok zárva lesz.


Sportingatlanok

2015. május 24-én vasárnap és május 25-én Pünkösd hétfőn a Győr-Szol Zrt. üzemeltetésében lévő sportlétesítmények - Magyar Vilmos uszoda, Rozgonyi úti teniszpálya, Örkény utcai műfüves pálya, Bercsényi Liget műfüves pálya, Bercsényi Liget KRESZ-park – egységesen zárva lesznek.
A Barátság sportparkban az épület zárva lesz, a futópálya, az erősítőgépek és a játszótér használható.


Győr – Köztemetők

A Győr-Szol Zrt. üzemeltetésében lévő Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

A Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól további információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.


Lakossági hulladékszállítás

A GYHG Nonprofit Kft. működési területén a lakossági hulladékszállítás 2015. május 24-én és május 25-én Pünkösd hétfőn változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

A hulladékszállításban érintett szolgáltatási helyeken, a megszokottak szerint reggel 6 órára kérjük az ingatlan elé ürítésre kitenni a kukákat, mert érkezni fog a hulladékgyűjtő autó.


Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok 2015. május 24-én és május 25-én Pünkösd hétfőn egységesen zárva lesznek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Börcsön vasárnap megrendezik az emlékversenyt

A X. Börcsi Lovas Vigasságok – Horváth József Fogathajtó Emlékversenyt május 24-én tartják meg… Tovább olvasom