Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Prostisor az iskolánál

Győr - Megdöbbentő, hogy a városházától a Révai-gimi parkjáig esténként újra megjelentek az örömlányok! A városvezetés miért nem lép, tiltja ki őket végre a város szívéből?! - írta SMS-ben egy olvasónk.
A problémával kapcsolatban Holló Sándor ezredes, Győr rendőrkapitánya elmondta lapunknak, hogy szélmalomharc, amit folytatnak a prostituáltakkal szemben.

– Győrben nincs kijelölt türelmi zóna, ezért a járőrök naponta ellenőrzik azokat a helyeket, a Nép utca környékét, illetve az Eötvös park vasút felőli oldalát, ahol a prostituáltak szolgáltatásaikat kínálják. Ezenkívül nyílt és fedett bűnügyi akciókat is szervezünk. Amennyiben lehetőségünk van rá, tiltott kéjelgés miatt bíróság elé állítjuk őket – reagált Holló Sándor.

Az ezredes hangsúlyozta, ha nem bizonyítható, tehát nem kínálja fel valaki a szexuális szolgáltatást, csak azért nem lehet eljárni vele szemben, mert az utcán van. Tettenérésnél előállítják a lányokat, s a bíróság egy-két napos elzárással, vagy pénzbírsággal bünteti őket. De röviddel szabadulásuk után ismét az utcán vannak.

– Sokszor csak közlekedési szabálysértés miatt tudunk eljárni velük szemben, főként a Nép utcánál tudjuk megtenni, mert veszélyeztetik a főúton közlekedőket. Befizetőlapot kapnak, s ha azt nem rendezik, az önkormányzatnak adjuk át az ügyet. Ilyenkor a jegyzőnek kell eljárni. Naponta tíz-tizenöt nővel szemben járunk el, ők azonos körből kerülnek ki, s a prostitúciót tekintik a megélhetési forrásnak. Mást nem tehetünk, folyamatosan ellenőrizzük őket – mondta végül Holló Sándor.

Tóth Gyula

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3100 gólya kezdi meg a tanulmányait a győri egyetemen

A Széchenyi István Egyetem 2007. szeptemberében induló képzéseire 3136 fő kapott beiratkozási… Tovább olvasom