Kisalföld logö

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 18°C | 30°C Még több cikk.

Pro Urbe: Emlékeztető a képviselőnek

"A Pro Urbe Egyesület elnöksége és képviselőcsoportja nevében a leghatározottabban visszautasítom Antal Imre győri fideszes önkormányzati képviselő azon állításait, melyek a Kisalföld 2002. augusztus 31-i számában a Politikai vita a hitelkeret miatt című írásban megjelentek” – áll Jungi Csaba alpolgármester, a Pro Urbe Egyesület elnöke szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében.

Az alpolgármester így folytatja: „Emlékeztetem képviselő urat a következő tényekre: 1. Győrben az 1998-as önkormányzati választások óta a Balogh József (MSZP), Jungi Csaba (Pro Urbe), Eredics Imre (MSZP), Dézsi Csaba (Fidesz) összetételű városvezetés van és nem koalíció. 2. A város ez évi költségvetését az összes betervezett fejlesztéssel és a 3 milliárd forintos hitelfelvételi tervvel együtt a Fidesz képviselői is egyhangúlag megszavazták.

Ezúton ismételten és nyomatékosan kérem a győri fideszes politikusokat arra, hogy a hatalom mindenáron való megszerzése érdekében a MSZP-vel folytatott politikai játszmájukból hagyjanak ki bennünket, civileket. Mi nem pártpolitikát folytatunk, és főleg nem ebben a stílusban. Mi kizárólag a városért, a győriekért szerveződtünk. Függetlenségünk az egyik legfontosabb értékünk, immár 8 év óta. Nekünk Győr az első!
Befejezésül, általános üzenetként a pártoknak: a Pro Urbe civil erő, tiszteletbeli elnöke dr. Timaffy László néprajztudós, városunkban a Magyar Örökség-díj egyetlen kitüntetettje. Az ő személye is jelképezi az értékrendet, aminek a képviseletében mi a helyi közéletben szerepet vállalunk. Nem engedhetjük meg senkinek, különösen nem a politikai palettán masírozó pártkatonáknak, »percemberkéknek«, hogy ezt támadják" – zárta levelét Jungi Csaba.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Politikai vita a hitelkeret miatt

Politikai vitát váltott ki az az egymilliárdos folyó- számla-hitelkeret, amelyet a csütörtöki győri… Tovább olvasom