Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Presztízs-díjazottak gálavacsorája

A hagyományokhoz kapcsolódva jövő hét szerdáján tartják meg a Kisalföldi Presztízs-díjazottak vacsorával egybekötött gáláját.

Az eseményre az alapítók, a kurátorok minden eddigi díjazottat meghívták. A kellemes találkozón három rendhagyó díjat adnak át azoknak, akik sokat tettek a közért.

A Kisalföldi Presztízs Díj elismerésben eddig részesült vállalkozásokat, vállalkozókat és intézményeket hívták össze egy rendhagyó gálavacsorára az alapítók, illetve a kurátorok. A rangos eseménynek, amelyen többek között fellép a Hot Jazz Band és a Wy Not? együttes is, Szellő István lesz a moderátora.

Jövő héten szerdán az Audi Hungaria Motor Kft. rendezvénycentrumában, a megszokott külsőségekkel, hangulatos zenével és finom vacsorával kedveskednek a szervezők azoknak, akik eddigi díjaik birtokában kíváncsiak arra, idén kik vehetik át a rendhagyó elismeréseket.

A Kisalföldi Presztízs Díj kuratóriuma, az Audi Hungaria Motor Kft., a Graboplast, a Rába, a Leier Hungária, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Lapcom szakemberei az egész megyében keresték azokat a vállalkozásokat, vállalkozókat és civil szervezeteket, melyek többet tesznek a közösségért, mint az átlag. Sok jelölés is érkezett a Kisalföld szerkesztőségébe, hiszen idén először csupán jelölni is lehetett. Ezeket is figyelembe véve született meg az eredmény. Az eredmény, melyet csak a gálán tudhatnak meg az eddigi díjazottak, illetve az érdeklődők.

A gálavacsora kiváló alkalom lesz arra is, hogy a gratulációk után kötetlen baráti beszélgetés keretében beszéljék meg a Presztízs cím birtokosai egymással 2009-et. Az esztendőt, amely már most beírta magát a világ gazdasági történetébe, és nem csupa nagybetűvel.


Kik kapják a díjakat?
Ki mehet a gálára?

A díjakra az alapító kurátorok döntése értelmében nem kellett külön pályázni. Mivel egy kategóriában kerül kiosztásra három díj, ezért javaslatok alapján döntöttek. A gálavacsorára az eddigi díjazottakat hívták meg, és annak bevételét jótékony célra fordítják. Belépőkről a 96/504-444-es telefonszámon lehet érdeklődni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csiki-csuki a hídkerítéssel

Egy éve szinte naponta ismétlődik Abdán: a felújított régi Rábca-hidat lezáró dróthálót a lakosok… Tovább olvasom