Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Pótfelvételi a Széchenyi-egyetemre

A győri Széchenyi István Egyetem mától augusztus 10-ig pótjelentkezést hirdet.

Csak azok jelentkezhetnek, akik 2010-ben nem jelentkeztek, vagy akik a 2010. évi nyári felvételi eljárásban nem nyertek felvételt egyetlen magyarországi felsőoktatási intézménybe sem.

A pótjelentkezés hivatalos adatait a Nemzeti Erőforrás Minisztérium saját honlapján, az országos napilapokban és a www.felvi.hu internetes portálon teszi közzé. A Széchenyi István Egyetem részletes pótfelvételi-adatai, -információi a http://felveteli.sze.hu címen olvashatóak.

A nyári pótfelvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy szakra, tagozatra, s csak költségtérítéses képzésre lehet jelentkezni. E-jelentkezéssel vagy a külön a pótfelvételire készült papíralapú jelentkezési lap kitöltésével és beadásával lehet bekerülni a felvételi eljárásba. A felvételi rendszere nem teszi lehetővé több lap beadását.

A nyári pótfelvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy szakra, tagozatra, s csak költségtérítéses képzésre lehet jelentkezni. A felvételi rendszere nem teszi lehetővé több lap beadását.
A 2010-es pótjelentkezési lapok mától térítésmentesen kérhetők a Széchenyi István Egyetem portáin. E-mailben a lap@sze.hu címen igényelhetők a postai cím és a szak megjelölésével augusztus 5-ig, ezt követően már kizárólag az elektronikus jelentkezést javasolják.

A papíralapú jelentkezési lap postára adási határideje, a mellékelt csekk befizetési határideje augusztus 10., kedd éjfél. A cím: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220. Az e-felvételivel jelentkezők adatlapjainak beküldési, az eljárási díj utalási határideje augusztus 10., kedd éjfél. Az ezen időpontok után beérkezett jelentkezési lapokat az Oktatási
Hivatal nem fogadja el, akárcsak akkor, ha a pontszámításhoz szükséges dokumentumok hiányoznak. A papíralapú jelentkezéshez szükséges mellékleteket kizárólag fénymásolatban fogadják el, faxon vagy e-mailben nem.

Pótfelvételi-információk telefonon:

30/591-4509, 30/591-4338, 30/581-4173, 30/591-2152, 30/591-1455. A jelentkezési információs telefonok a hét minden napján hívhatók. Skype: sze-felvi, munkanapokon 8-tól 11 óráig. E-mail: kerdes@sze.hu. Az egyetem munkatársai személyes konzultáción adnak részletes tájékoztatást 2010. július 27-én, kedden, 29-én, csütörtökön, augusztus 3-án, kedden és 5-én, csütörtökön az igazgatási épület III. emeleti tanácstermében (9026 Győr, Egyetem tér 1.) 10-től 14 óráig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályázat roma fiataloknak

Helyi cigány származású tanulók – akik közép- vagy felsőfokú intézményben tanulnak tovább… Tovább olvasom