Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

`Politika nélkül érvelünk`

Csak alig másfél éve látja el a polgármesteri teendőket Abdán Szabó Zsolt, mégis látványos nyomai vannak már a lendületes, kezdeményező és az önkéntes munkának, a helybeliek összefogásának jelentős szerepet szánó faluvezetésnek.
Amikor először nyilatkozott a falu első embereként lapunknak Szabó Zsolt, a kisebb gondok gyorsabb, olcsóbb megoldását ígérte, mert úgy gondolta, nem kell hatóságokra várni olyan problémákkal, amiknek a végére a helybeliek is pontot tehetnek, ha összefognak. Ha ki-ki tudását, munkáját ajánlja fel egy közös ügy érdekében. E téren máris valóra váltotta ígéretét, elég csak a Kisalföldet fellapozni. Emellett a község vezetője a „nagyprojektek" megvalósításán dolgozik: a falu sportcsarnokot, a polgármesteri hivatalnak és közösségeinek új épületet és a települést Győrrel összekötő kerékpárutat szeretne.

„Meglep és gyakran elkeserít a hivatali bürokrácia. Viszont jó, hogy a pályázatok dömpingjével ennyire >>kinyílt a világ<< az önkormányzatok számára. Reményt látunk arra, hogy évek óta dédelgetett álmainkat megvalósíthassuk, a gyakorlat azonban az, hogy pályázatokkal is nehéz pénzt szerezni. Büszke vagyok a képviselő-testület tagjaira. Soha senki meg sem próbált az országos politikával vagy saját meggyőződésével a testületi döntéseknél érvelni. Örülök, hogy egy szakmailag felkészült jegyzővel dolgozhatom és tapasztalt munkatársakkal vagyunk körülvéve."

Olvasóink írták

  • 1. negyvenes 2008. február 05. 17:55
    „Gratulálok a Polgármester Úrnak a tettrekészségéért.Szerencséje van a falunak, hogy ilyen sokoldalu ember került a polgármesteri székbe!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fényképmentés

Abdán a régi fényképek megmentését Szabó Zsolt polgármester kezdeményezte. Igyekszik az azokon… Tovább olvasom