Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Pofozott és rúgott a kerékbilincsért

Eldurvult szóváltás után nekitámadt a győri közterület-felügyelet vezetőjének egy feldühödött ügyfél.
A győri Széchenyi téren egy autó kerekére kerékbilincs került. A tulajdonosnő a „lebilincselő" ajándékot zokon véve felhívta barátját, aki azonnal a helyszínen termett, s válogatott durvaságokkal illette a győri közterület-felügyeletet. Íme egy: „Öt percen belül, a gyorsított fajtából le lehet szerelni a bilincset!"

Durva telefon

Cseh Ferenc, a közterület-felügyelet vezetője így folytatta a történetet: „Rövidesen újabb hívás érkezett, de akkor már nekem adta át a kagylót a kolléganő. A férfi szitkozódva vont kérdőre, majd határozottan kikérve magamnak a hangnemet letettem a telefont."
A férfi azonban nem elégedett meg ennyivel, rövidesen megjelent a felügyelet irodájában, s felelősségre vonta Cseh Ferencet, hogyan merték lebilincselni barátnője autóját. A hangnem ugyancsak durva volt, nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel. Szó szót követett, mire a férfi combon rúgta a felügyelet vezetőjét, majd pofon vágta.
„ Természetesen látleletet vetettem és feljelentést tettem a rendőrségen ismeretlen tettes ellen. A vizsgálat során több, elém tett fénykép közül felismertem az illetőt" – mondta Cseh Ferenc.

Szabálytalankodók

A történtekről megkérdeztük Eredics Imre alpolgármestert, aki elmondta: „Tűrhetetlen, hogy az, aki a viselkedésével kikényszeríti az eljárást maga ellen, a feladatukat végzőkkel szemben erőszakot alkalmaz. Az önkormányzat azért vezette be a kerékbilincset, mert sajnos vannak olyanok, akik úgy érzik, rájuk semmilyen szabály nem vonatkozik." Az alpolgármester bejelentette, a szeptemberi közgyűlés dönt arról, hogy a kerékbilincs alkalmazását kiterjesztik a zöldterületeken parkolókra is.

Már jelentkezett

A városi rendőrkapitány, dr. Holló Sándor alezredes elmondta lapunknak, az ügyben hivatalos személy elleni erőszak bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás. A gyanúsítottat két lakóhelyén is keresték, de nem találták, ezért országos elfogatóparancsot adtak ki ellene. Később viszont maga jelentkezett a rendőrségen.
„ Az önkormányzat azért vezette be a kerékbilincset, mert sajnos vannak olyanok, akik úgy érzik, rájuk semmilyen szabály nem vonatkozik."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új tervek a Frigyes-laktanyára

A bevásárlóközpontot és a kaszinót elfelejthetjük, a Frigyes-laktanya területén „az ingatlan jellegének megfelelőt", vagyis lakóépületeket szeretne az új tulajdonos, a Leier-csoport. A terv azonban még most
is képlékeny, a műemlékvédelem vagy a város beleszólhat az álmokba. „A Frigyes-laktanyával a Leier- cégcsoportnak többféle elképzelése van, ezekről nincs végleges döntés. Tovább olvasom