Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Plakáttépések: panasz nem érkezett

A politikai kampányszövegek és plakátok fricskáit mutattuk be, s ma ismét a plakátoké a főszerep.
Mint minden évben, idén is a Komszol által kihelyezett tartókra ragaszthatják fel a pártok aktivistái a jelöltek hirdetéseit.
Már az első hetekben lehetett látni, hogy hiába volt félig üres egy-egy tábla, mégis egymás plakátjainak estek ismeretlenek.

A pártatlanságban viszont segítettek nekünk az „önkéntesek", merthogy nem tudunk hirtelenjében egy olyan pártot sem mondani, amelynek ne lenne leszakított hirdetménye. Marcalvárosban, Adyvárosban és Révfaluban olyat is láttunk, hogy magát a tartót verték szét – itt is valamennyi jelölt „megszenvedte" a fölösleges brutalitást, így protekcionizmusról nem beszélhetünk.

Korábban is láttunk már hasonlót, talán éppezért nem fogják fel drámaian a helyzetet maguk az érintettek sem. Mindezt mutatja, hogy a választási irodához ez idáig nem érkezett bejelentés vagy panasz ezzel kapcsolatban. Itt tartunk tehát.

Még csak annyit: az érintettek, ha megnézik a kollégánk által készített felvétel hátterében álló két szoboralakot, láthatják, így is lehet csinálni. Ha máskor nem, egy hónap múlva talán ők is belátják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egész napos gyöngybuli

Huszonnégy órás gyöngybulit szerveztek a hétvégén Gyarmaton az iskolásoknak. Tovább olvasom