Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Pincében összehordott szemét égett egy győri társasháznál

A Tompa út és a Bútorgyári út sarkán, egy társasház pincéjéből füst tört elő pénteken délután. A Fehérvári úton egy gyárcsarnok teteje gyulladt ki.

Pénteken 13 óra 47 perckor érkezett a győri tűzoltóság ügyeletére a riasztás, miszerint a Tompa út és a Bútorgyári út sarkán, egy társasház pincéjéből füst jön ki.

A pincében egy négyzetméternyi területen égett az összehordott szemét, a tűzoltók egy vízsugárral eloltották. A lakosok kimenekítésére nem volt szükség, mert a füst nem ért fel az emeletekre - tájékoztatta portálunkat a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

A Fehérvári úton egy gyárcsarnok teteje gyulladt ki 2x1 négyzetméternyi területen, szintén pénteken. A csarnok tetején lévő vaspor kapott lángra, melyet a tűzoltók rövid időn belül eloltottak.

Olvasóink írták

 • 8. chihiro 2011. június 04. 14:04
  „clin!
  az a baj, hogy kizárólag szociálisan hátrányos helyzetű, a lakást leélő, nem becsülő, nem dolgozó, ingyenélő cigányok kapnak lakást az általad említett osztályoktól. az alacsony keresetű, dolgozó, nem segélyen duhajkodó rendes emberek soha nem kapnak ilyen lakásokat, azok dögöljenek bele a lakáshitelbe.”
 • 7. kleopatra 2011. június 04. 09:51
  „én ex-gyárvárosi révén nagyon sokat jártam arra a gyárvárosi iskolába,nagyon sok osztálytársam, évfolyamtársam ott lakott, teljesen normális ház volt, dolgozó családokkal, akik a környékbeli gyárakban dolgoztak.Valami oknál fogva a régiek elmentek és betelepültek olyanok, akik nem közösségbe valók, és sajnos ez rányomja az egész házra a bélyeget, igy volt egy időben a Stadion utcával is. Mivel gyárváros olcsó környéknek számit, ezért a jelennek meg olyanok is akik nem oda valók. De nekem akkor is gyárváros a szivem csücske a mai napig, pedig már nem ott élek!”
 • 6. erika1951 2011. június 04. 07:24
  „Kedves prédikator
  gyere költözz ide....................
  nem mindenki koszfészek ám itt.
  ahogy te írod.”
 • 5. clin 2011. június 03. 21:09
  „Elnézést Prédikátor!

  Természetesen verembele hozzászólásához tartoznak az alább leírtak, hisz Ő írta az első mondatot!”
 • 4. clin 2011. június 03. 20:55
  „Köszönhetjük ezt a helyzetet a városunk vezetőinek. A szociális osztálynak, a lakásügyi osztálynak, azoknak akik ezzé tették ezt a valamikor jó nevű mesterházat! Minden a 80-as évek elejére nyúlik vissza amikor elkezdték szociális alapon betelepíteni a nehezen beilleszkedőket. Aztán eljutottunk oda, hogy csak "szociálisan rászorulókat" költöztetnek ide. Felújítják a lakásokat, és odaadják, majd pár hónap múlva rá sem lehet ismerni a felújított lakásra! És ezt mind kinek a pénzén, gondolom nem kell mondanom! És a legnagyobb probléma, hogy az ott élők 49%-a akik tulajdonosok, nem ehhez a réteghez tartoznak, nekik pokol az életük, az ingatlanuk meg napról napra kevesebbet ér. Illene felébredni, és tenni valamit, mert ez sokáig nem mehet így! A jó múltkor legelőször ide szállt ki az a csapat akik felelősek az önkormányzati lakások bérbeadásáért, a HIR TV rögzítette is az eseményt. Érdemes megnézni, és figyelmesen végighallgatni az ott elhangzottakat! Mikor fog változni valami? Ébresztő!”
 • 3. verembele 2011. június 03. 19:27
  „Tisztelettel:
  ÖN megértette a különbséget...
  Magyar és magyar állampolgárság között...
  ÍGY VAN..
  Ha leégett volna ez a koszfészek akkor Győr egyik maradvány szemete tűnt volna el valahára.
  Fel a fejjel...
  Üdv.”
 • 2. vill22 2011. június 03. 19:16
  „Egy közeli lakó. Az a ház maga a terror háza! Ami ott van az már az emberi aljasság magas iskolája.
  Laknak ott magyar és magyar állampolgárok. De mégis van külőnbség. Mert ilyen vagy olyan szinü valaki az attól még magyar és én úgy tudom,hogy minden állampolgárra ugyanaz a tőrvény vonatkozik!!!!!!!!! Abban a házban NEM ! Ott Vannak magyarok akik békében tőrvényt és szabályokat betartva DOLGOZNAK-ADÓT FIZETNEK-TISZTELIK A TÖBBI LAKÓT . És vannak magyarok --akik nem tartják be a tőrvényt és szabályt nem fizetnek adót nem tisztelnek senkit, Nem dolgoznak. Kárt azt csinálnak bőven. Megfenyegetnek mindenkit,és bosszú is van ha megszólalsz. ( A tüzet is ilyen magyar okozta.) De kérdem én : Miből élnek? Hol az adóhivatal? Stb!!!!
  Egy volt ott lakotól hallottam,hogy valaki bent lakik a közös wc-ben,se bejelentve se semmi.”
 • 1. verembele 2011. június 03. 17:42
  „Tisztelettel: Első Szólóként.
  Csak nem megint, ismét, sorban, következő,...stb. TOMPA U. - Vágóhíd u. - Puskás sarok...Besarok..
  Itt megint csak jobbára súlyosan sérült (csak tudnám mitől) és agyilag visszamaradott emberek vannak....
  Kisebbség javában és néhány kárhozott "Magyar"
  Idő kérdése volt ez a hajcihő.... ÉBRESZTŐ!!!
  Üdv.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

DJ-őrület a Rába Ring Fesztiválon

A II. Rába Ring Fesztiválra kilátogatók szombat reggeltől kezdve ˝érezhetik a ritmust˝! A… Tovább olvasom