Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Piás sofőrök a megyei útjain - A bilincs is kattant

Tíz sofőr gondolta úgy a hosszú hétvégén, hogy ittasan is kiválóan vezet. Volt, aki ellenállt a rendőri intézkedésnek.
• A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai június 8-án 0 óra 3 perckor igazoltattak egy 39 éves lébényi lakost, aki gépjárművével közlekedett Győr-Nádorvárosban. Az egyenruhások a sofőrrel alkoholszondát fújattak, melynek eredménye pozitív lett, ezért mintavételre előállították. A rendőrök megállapították, hogy a férfi érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett, ezért vele szemben az ittas járművezetés büntető feljelentése mellett szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

• A győri egyenruhások június 8-án 17 óra 55 perckor Nagyszentjános belterületén ellenőriztek egy 22 éves helyi segédmotorkerékpárost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt a rendőrök mintavételre előállították.

• Szintén mintavételre állították elő azt a 38 éves győri férfit, akit a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottjai június 8-án 20 óra 39 perckor Győr, Tihanyi Á. Úton ellenőriztek. A rendőrök a járművezetővel szondát fújattak, melynek eredménye pozitív lett.

• A győri járőrök június 9-én 2 óra 20 perckor igazoltattak egy 28 éves sárospataki gépjárművezetőt, aki Győr-Belvárosban közlekedett járművével. Az egyenruhások a sofőrrel alkoholszondát fújattak, melynek eredménye pozitív lett, ezért őt is mintavételre állították elő.

• A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai június 9-én 14 óra 15 perckor Hegyeshalom belterületén ellenőriztek egy helyi segédmotorkerékpárost. Az 54 éves férfivel szembeni alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt mintavételre állították elő.

• A mosonmagyaróvári járőrök június 9-én 16 óra 40 perckor Mosonmagyaróvár belterületén igazoltattak egy 46 éves helyi gépjárművezetőt. A férfivel szondát fújattak, melynek értéke pozitív lett, ezért őt mintavételre állították elő a helyi rendőrök. Az egyenruhások a férfi ellen büntetőeljárást kezdeményeztek.

• A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottjai június 9-én 16 óra 50 perckor ellenőriztek egy külföldi járművezetőt, akivel szemben szondát fújattak. A férfi alkohol befolyásoltság alatt állt, ezért őt mintavételre előállították.

• A mosonmagyaróvári járőrök június 9-én 22 óra 32 perckor ellenőriztek egy győri férfit Mosonmagyaróvár belterületén. A 43 éves férfivel szemben alkoholszondát fújattak, melynek értéke pozitív lett, ezért őt is mintavételre állították elő.

• A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottjai június 9-én 17 óra 45 perckor Fertőrákos belterületén igazoltattak egy 53 éves helyi férfit, aki gépjárművével vett részt a közúti forgalomban. A rendőrök a férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, azonban az intézkedés alá vont azt eredményesen nem tudta megfújni. A rendőrök a férfit, az intézkedés ellenszegülése miatt megbilincselték és mintavételre előállították. Az egyenruhások a sofőr vezetői engedélyét a helyszínen átvételi elismervény ellenébe elvették és ellene büntető feljelentést tettek.

• Szintén a Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai ellenőriztek egy 36 éves lövői férfit, aki Sopronkövesd belterületén közlekedett gépkocsijával. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát fújattak, melynek értéke pozitív lett, ezért őt mintavételre előállították, valamint vezetői engedélyét elismervény ellenében elvették.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hoffmann Rózsa: ˝A jó irány felől nem volt kétségem soha˝

Hoffmann Rózsa az elmúlt négy év egyik legtöbbet szerepelt politikusa volt, s talán a legmegosztóbb… Tovább olvasom