Kisalföld logö

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 5°C | 15°C

Pénztárcát loptak a téti boltban

Az idős nő a pénztárcát a pulton felejtette. Amikor visszament érte a pénztárosnő arról tájékoztatta, hogy a pulton felejtett tárcát egy vásárló magáénak vallotta és elvitte.
A Téti Rendőrőrsön március 12-én délelőtt egy 69 éves asszony tett feljelentést, mert Téten az élelmiszerüzletben őrizetlenül hagyott pénztárcáját ismeretlen tettesek eltulajdonították.

A sértett a rendőröknek elmondta, a szomszédos településre hazaérve tárcáját nem találta, ezért visszament az üzletbe. A pénztárosnő arról tájékoztatta, hogy a pulton felejtett pénztárcát egy vásárló magáénak vallotta és elvitte.

A téti rendőrök a személyleírás és a biztonsági kamerafelvétel alapján azonosították azt a két nőt, aki a boltban vásárolt. A nyomozók a lakásukra mentek és meghallgatták őket. A 37 éves nő beismerte, 32 éves húgával jártak az üzletben és a pulton hagyott pénztárcát ő tulajdonította el.

A nyomozók a lopott pénztárcát a benne lévő készpénzzel és bankkártyával lefoglalták, a téti testvérpárt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A Téti Rendőrőrs lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könnyen kibújnak a mindennapos testnevelés alól a leleményes diákok

A harmadik tanévet futja a mindennapos testnevelés. Egy győri testnevelő tanár szerint az ötlet jó, azonban a diákok könnyen ki tudnak bújni alóla. Tovább olvasom