Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 32°C Még több cikk.

Pékműhelyt adtak át a Veres Péter-iskolában

A kenyér világnapja alkalmából élelmiszer-ipari tanműhelyt adtak át a napokban a Veres Péter Mezőgazdasági Szakképző Iskolában.
A beruházás 9,5 millió forintból valósult meg, amelyhez 3,5 millió forint pályázati támogatást kapott az intézmény.

A tanműhely a húsipari termékgyártók, a pékek szakmai gyakorlati képzését, valamint az új élelmiszer-ipari technikus képzés esetén a szakmai alapozó gyakorlatot biztosítaná. Az átadáson részt vett Simon Róbert Balázs alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője, Pális Ferenc, a kereskedelmi és iparkamara győri szervezetének szakképzési vezetője, valamint a gyakorlati képzést folytató vállalkozók képviseletében a Nyugat-magyarországi Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Zrt. munkatársai.

Az új gépeket Juhász Tibor élelmiszer-ipari munkaközösség-vezető mutatta be a végzős pék-cukrász tanulók segítségével, akik a gyakorlati helyükön készített saját süteményeikkel lepték meg az avatás résztvevőit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Dunakapu tér és a győri vár: feltárult a kövekhez köthető valóság

László Csaba régész úgy véli: a Dunakapu téri ásatás legfontosabb eredménye, hogy "kövekhez köthető valóságként" tárul fel az erődítmény, a középkori város története. Tovább olvasom