Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Patkány támad a harmadik emeleti győri panellakásban! - fotó

Patkány borzolja a kedélyeket a lakóhelyén? Íme, két fontos győri telefonszám!

"A harmadik emeleti erkélyt toalettnek használja"

"Hajnalban a falról láttam lemászni egy patkányt a Győr, Pátzay Pál u. 4-6. számú panelekről. A harmadik emeleti erkélyt toalettnek használja. Minden reggel takarítom a piszkát" - kezdte Olvasónk.

"Az említett címen lévő ingatlan nem a Győr-Szol Zrt. kezelésében van. Cégünk a közterületen program szerint, rendszeresen végez rágcsáló gyérítést Győr teljes területén.

Bejelentés esetén soron kívül megtörténik a védekezés. A szóban forgó jelenséget közterületi érintettség esetén a munkanapokon 7 és 16 óra között a 96/50-50-50-es telefonszámon lehet bejelenteni" - mondta érdeklődésünkre Nagy Csaba, a Győr-Szol kommunikációs munkatársa.

Pannon-Víz: "évente négy alkalommal megyünk végig a hálózaton" 

Portálunk úgy tudta, hogy a Pannon-Víz Zrt. is irtja a rágcsálókat, így őket is megkérdeztük a szóban forgó témában.

"A városi szennyvízelvezető csatorna hálózaton a Győr-Szol Zrt-vel összehangolva rendszeres a patkányirtás, évente négy alkalommal megyünk végig a hálózaton.

Soron kívüli irtást is rendelünk, ha a csatornavizsgálatok során patkányok, patkányfúrások nyomait látjuk, vagy lakossági bejelentés érkezik csatornanyílások környékén lévő patkányokról" - nyilatkozta a kisalfold.hu-nak Tóth László, a Pannon-Víz Zrt. diszpécser szolgálatának vezetője.

A Pannon-Víz ingyenes közterületi hibabejelentő száma a következő: 06 80 20 40 86, éjjel-nappali diszpécserszolgálattal.hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két autó ütközött az éjszaka az M1-esen

Két autó karambolozott egymással az M1-es autópályán, Töltéstava közelében, a Budapest felé vezető… Tovább olvasom