Kisalföld logö

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 2°C | 14°C Még több cikk.

Partnerközvetítés a panelrengetegben

Mit gondolnak, mit jelent ez a hirdetés: „partnerközvetítés ápolt, igényes uraknak Győrben”. Természetesen mindenkinek a szexuális szolgáltatás jut eszébe. Csakhogy a kétes reklámokat ma már olyan változatosan fogalmazzák, hogy az ember soha nem sejti, kit vagy kiket takar a telefonszám.
Az idézett hirdetés például azt sejteti, hogy a vonal másik végén egy iroda, egy szalon vagy egy bár alkalmazottja jelentkezik, hiszen a „partnerközvetítés" szó nyilván valamiféle szervezettséget takar. Ám ezúttal tévedünk.

Hajdan még a suhancok is tudták, hol van a városban kupleráj és mondjuk Győrött az Apáca utca vagy az Aradi vértanúk útja környékiek – legalább látásból – jól ismerték a lányokat. Ma már kimondott bordélyok nincsenek Győrben, gyanús szórakozóhelyek és eldugott albérletek helyettesítik az ősi „intézményhálózatot". Aki a prostituáltakat látogatja egy társasházban, nemegyszer dr. G.-hez vagy özv. B.-néhez kell felcsengetnie, s csak a beavatottak tudják, hová mennek, míg sokszor még a szomszédok számára sem tiszta, hogy mi történik a lakásban.
A „partnerközvetítés igényes, győri uraknak" kezdetű hirdetés mögött egy lány áll, aki saját magának „közvetít". Egyedül van, állítása szerint minden háttérszervezet nélkül.

FÓRUMTÉMA

Önnek mi a véleménye az ilyen partnerközvetítésekről? Szükséges rossz?

Mondja el véleményét!

Fórum >>

Felhívtuk a számot, mintha a szolgáltatás iránt érdeklődnénk. Kedves hang a túlvé gen, a választékos beszédű lány mindjárt tisztázza a dolgot, hogy a partnerközvetítés nem több, mint az ő személyes „szolgáltatóirodája", ahová ugyanúgy be kell jelentkezni, mint mondjuk egy fodrászhoz, minimum fél órával az érkezés előtt. A hölgy elmondja magáról, hogy huszonnégy éves, 158 centiméter magas, barna hajú és három hónapja hirdet az újságokban.

– Azért írtam, hogy „igényes uraknak", mert sokszor olyanok jönnek, akikhez bottal sem érnék hozzá. Azért a higiéniára ugyanúgy kényes vagyok, mint az ügyfelek velem szemben. Tízezer forintot kérek, ebben benne van egy, legfeljebb másfél óra és két aktus – tájékoztat a hölgy, aki – állítása szerint egyedül „dolgozik", nincsenek védelmezői, haszonélvezői, menedzserei. – Azért csak nyolctól délután hatig hirdetem magam, hogy az érdekeim ne ütközzenek senkivel. Én nem vagyok hajlandó stricikkel dolgozni, mint az utcai lányok.

Információink szerint a százat is eléri a győri lakásokon tevékenykedő prostituáltak száma, a legtöbben valószínűleg a Marcalváros I. panelházaiban raktak fészket. Egy – a szolgáltatást jól ismerő – fiatalember szerint markánsan meg kell különböztetni az utcai lányokat, akik egy-kétezer forintot kérnek, a táncos és albérleti prostituáltakat, valamint azokat, akiket puccos cégek közvetítenek, s akár két hétre is elmennek nyaralni a kuncsafttal, ha megfizeti. A férfi szerint a tízezer forint nem számít sem kevésnek, sem soknak a „lakásra járó" műfajban, ahol egyébként sokszor valóban többen a saját szakállukra űzik a kisipart és nincsenek feltétlenül kitéve a fenyegetéseknek, zaklatásoknak.

A névtelenséget kért úriember úgy véli, a szolgáltatás sokszor inkább lelki segély, s számos lány ennek megfelelő szlogennel is hirdeti magát. Meglepő lehet, de sokan számlát is adnak, SZJ 9900-es szolgáltatási jegyzékszámmal, ami természetesen nem azt jelenti, hogy az „egyéb" kategóriát a szexuális szolgáltatások számára tartaná fenn az adóhivatal. Az üzletszerű kéjelgés egyébként szabálysértésnek számít, ha az illető hölgy illegális módon választja ki telephelyét. Az viszont már nem büntetendő cselekmény, ha valaki bejelentett lakhelyen fogadja a kuncsaftokat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aluljáró: befektetőt keresnek

Készül a közbeszerzési dokumentáció a győri Tihanyi úti aluljáró építésének előkészítéseként, s… Tovább olvasom