Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Párnacsata a győri Városháza előtt: üsd, vágd, nem apád!

Győr - Idén is megrendezték a nagy párnacsatát a megyeszékhelyen. A szabályok egyszerűek voltak: szemüvegre mindenki vigyázzon, járókelőket nem ütünk. A nem mindennapi párnaakció pontban 16 órakor kezdődött - megadott jelre. Rengeteg fotóval!Fergeteges párnacsata Győrben. Fotók: Bertleff András.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. Edifice 2009. április 07. 19:53
  „barátaim, ti sem olvastátok vissza a kommenteket :D”
 • 25. hogger 2009. április 07. 14:31
  „Ha össze kellet volna takarítaniuk, akkor valószínűleg csak a szervezők lettek volna jelen. :)”
 • 24. koromvirag 2009. április 07. 07:42
  „Még jobban megmozgatta volna a jelenlévőket, ha azt az irgalmatlan mennyiségű tollat+egyéb hulladékot maguk után össze is takarítják. Így legalább tettek volna valamit a város tisztaságáért és nem vennék természetesnek, hogy majd valaki úgyis összetakarítja.”
 • 23. Edifice 2009. április 06. 19:24
  „georgbob: ez is hozzáálás, és azt tisztelem, ha valaki nem szólja le a sokmindenkit megmozgató rendezvényeket, mint eggyes osztógépek, akik név nélkül tényleg okosak. Tehát, ha valakinek nem tetszik egy ilyen dolog, akkor ne keresse benne a legrosszabb dolkot, keressen más értelmes elfoglaltságot!

  Ezt tudom ajánlani mindenkinek. Éljetek a hobbitoknak (is) ! És ne legyen senkinek se az a hobbija, hogy mások örömében keresi a rosszat. Azt meg nem sajnálom, aki mégis. De ha valakinek tényleg az a szórakozása, hogy ilyen dolgokat szíd, akkor inkább olvashatna. Az is jó és szép program az unalmas délutánokra mások ócsárolása helyett. De tudom ajánlani még a kerékpározást is. Szóval net ki, bicigli elő...
  Amúgyis tervezünk egy Győr körüli biciglitúrát a győrieknek! Várunk minden kedves értetlenkedőt, hogy kicsit levegőzzenek.”
 • 22. MTT 2009. április 06. 15:33
  „Ötletes dolog, legalább a sok punnyadó tizenéves kinn volt a szabad levegőn, nem a számítógép előtt töltötte a napját. Olyan mindig volt, lesz, akinek pl. ez a párnacsata sem fog tetszeni, aki mindenben a rosszat keresi, - az megkeseredett ember, csak sajnálkozni lehet a hozzáállásán, és ha emiatt valakinek álmatlan éjszakái lesznek, kérem jelezze, esetlegesen tudok kűldeni egy altatót a számára.
  Egyébként a sok eldobott csikk, az elszórt, szélfújta szemét a tollpihéknél illúzió-rombolóbb látvány!!!
  Szép napot.”
 • 21. H.Gabi 2009. április 06. 10:26
  „georgbob: Jól tette!Legalább nem a gép előtt töltötte az időt és most gyönyörködhet a kertjében:-)”
 • 20. osztógép 2009. április 06. 10:25
  „olcsó játék hülye gyerekeknek...”
 • 19. georgbob 2009. április 06. 10:01
  „Mivel szép volt az idő, ezért én sem maradtam a lakásban a gép előtt pesszimistán, felkerekedtem, vettem mindent ami kell, nehogy valami is hiányozzon a meghírdetett eseményről és megcsináltam a lakásom előtti kiskertet. Szép lett, jól éreztem magam és összeszedtem a barom szomszédaim szemetét is...”
 • 18. permanganat 2009. április 06. 09:23
  „Rettenetes, amit olvasni lehet az elsö kommentárok között...miért kell ezt egyböl így lehúzni?
  Az ilyet azért csinálják hogy legyen az embernek jó kedve, de nem, persze, egyböl azt kell hajtogatni hogy majd a komszol hogyan meg miért takarítja fel a teret.
  Bocsánat, kit érdekel?? Ez a dolguk, meglesz csinálva.
  ?n nagyon is örülnék, ha lenne ilyen..!!”
 • 17. H.Gabi 2009. április 06. 08:55
  „Ez a baj ezzel az országgal, hogy az emberek már annyira megkeseredettek vagy már nem is tudom, hogy milyenek, hogy egy ilyen jellegű rendezvényt is csak szidni tudnak.A legtöbb hozzászólásból süt a rosszindulat.Szomorú, hogy ide jutottak, hogy semmiben nem látnak pozitívumot:-(
  Igenis kellenek, az ilyen rendezvények!! A sok besavanyodott ember, maradjon otthon és keseregjen.
  Minden percet ki kell használni, ami nevetéssel, mosollyal telik el, mert az élet rövid!”
 • 16. Edifice 2009. április 06. 06:45
  „Poncius_01: ez is teljessen igaz.

  TakácsTamás: Ha önnek nem tetszik, akkor nyugodtan felcsipegetheti. Nem gondolnám, hogy a komszol bármivel is többet tett volna azért, hogy tiszta legyen a tér. De most a Komszolnak elvileg feladata, szóval ha már itt tartunk, akkor nekik bármi van, össze kéne szedni a szemetet.
  Jah és mellettük szólva: fél órával később üresek voltak a kukák! Szóval nem szídom őket, mert amint látom dolgoznak, de ha maga akarja, én meg is tapsolom, ha összeszedegeti a tollakat. De akkor már tényleg tessék elfáradni a piachelyre is. Meg kisszűrővel meg is pucolhatja a Rábát....
  És jövőre várjuk önt is egy kispárnával. És ha kiszakad, az ön tollait is összeszedjük.”
 • 15. Poncius_01 2009. április 05. 20:25
  „#13

  Minden gondolatoddal egyetértek ! Itt valóban a megkeseredett, és sebeiket nyalógató emberek irogatnak
  zömében a "Dögöljön meg a szomszéd tehene is " gondolkodás alapján. Én is sétáltam ma a téren -többször is - és teljesen rendben van. Semmivel nem negyobb a szemét mint piacnapokon például a "Virágpiacon". A Dunakaputéri koszról nem is beszélve. Egyeseknek pedig betegesen minden rendezvényről a politikai mocskolódás jut eszébe. Jó példa erre, hogy már a második hozzászoló -talán hatalomból kizuhant aktatologató- politikai alapon minősítget egy több országban is meghirdetett eseményt.”
 • 14. TakácsTamás 2009. április 05. 20:02
  „Hát, kedves Edifice!
  Én láttam ma a Városháza előtti teret, és nyugodtan állíthatom, hogy tele volt a padok környéke, a füves terület, a tuják és a fák a maguk tollpihéivel. Úgyhogy nem szedték össze a szarukat maguk után, de sebaj, ha rajtam állna, elvégeztetném a munkát a komszollal, aztán a számlát továbbítanám maguknak, vicceskedvű, nem pesszimistán otthonülő, hanem a téren baromkodó fiatal zseniknek. Bravo!”
 • 13. Edifice 2009. április 05. 18:58
  „Kedves, unalmas otthonülő pesszimista barátaim!
  Több helyen olvastam már rosszakat arról amit mi csinálunk. Mit is csinálunk igazából?
  Összehozzuk a város lakóit pár óra kikapcsolódásra, hogy elfeledjék gondjaikat-bajaikat és kiélhessék magukat.
  Ebben nincsen semmi rossz!

  Többen azt hiszik, hogy ez valami politikai dolog... SEMMI köze a politikához, a vallásokhoz, semmi hasonlóhoz. Csak a szórakozáshoz, amit mindenki megérdemel!
  Jah és már olyat is olvastam máshol, hogy az adófizetők pénzéből takarítanak a Komszolosok egy ilyen rendezvény után. HÁT NEM! másfél óra játék után még összeszedtük azt a kevés megmaradt erőnket és egy kis rövid élménybeszámoló közepedte felsöpörtük a teret. IGEN, felsöpörtük. Párnákkal és söprűkkel, amiket magunk hoztunk és használtunk. Jah és nehogy kifelejtsem: vettünk kukászsákot is, nehogymár a kukából is kiszálljon amit összeszedtük.

  És ha valaki legközelebb kötekedni szeretne a hasonló akciókkal kapcsolatba, azt megkérném, hogy tájékozódjon és ne csak a gép előtt ülve okoskodjon.

  Amúgy meg várunk mindenkit (kételkedőket is) jövőre ugyan itt!”
 • 12. Vikk 2009. április 05. 18:58
  „Nem értem, mért kell mindent egyből lehordani a sárga földig.
  Látszik, hogy úgy ítélnek az emberek, hogy nem is vettek részt az adott rendezvényen.
  Ha pedig akkora "baromság", akkor mért foglalkoznak vele? Érdekes... -.-"
  Miért baj, ha kicsit, de legalább jól érezzük magunkat!? Az idő jó volt, az emberek jó kedvvel érkeztek, és szerintem úgy is távoztak. :)
  Nem mindenben csak a rosszat kéne keresgélni!
  A szervezőknek köszönöm, én nagyon élveztem, és ha jövőre is lesz ilyen, rám számíthatnak! :)”
 • 11. WarGabcy 2009. április 05. 13:42
  „Én személyszerint megértek mindenkit aki hülyeségnek tartja, nekem is annak tűnt egészen odáig amíg ki nem próbáltam. Szerintem remek kezdeményezés volt a szervezők részéről (akik takarítottak is) és kívánom ,hogy még sok ilyen legyen.
  Jó dolog néha gyerekként viselkedni egy szabályokkal, megszorításokkal teli világban...
  Jah, a libákról meg csak annyit, hogy nem mi tettük tönkre emberek ezreit, nem az ilyen akciókban kell a bűnbakot keresni, csak körül kell nézni a parlamentben :)
  Jövőre próbálja ki mindenki és akkor jogosan lehet majd negatív véleményt mondani.”
 • 10. Sally 2009. április 05. 13:10
  „Már az is baj, hogy valakinek jókedve van egy kicsit ebben a szar világban? Több ilyen buli kéne! Nálunk szegényebb országokban sokkal boldogabbak, elégedettebbek az emberek, mint itt.”
 • 9. lc44 2009. április 05. 11:49
  „Remélem Borkai is takarit ,fényképet kérünk róla.”
 • 8. hanika 2009. április 05. 09:08
  „A csata után ki takaritotta össze a tollakat?A résztvevők talán söprüt is hoztak :)))”
 • 7. pampus 2009. április 05. 06:26
  „A gyerekes eszetlenség úgy látszik ragályos kór és határtalan! Hát igen megelőzni ezt itt sem lehetett volna.
  Az erről készült fotókból is lehetne egy biennálét rendezni, és hasonló belépő díjakat szedni mint a Munkácsi kiállításon. Természetesen utaztatni országol országra és a városaikba! Valamiről , legyen híres ez az ország is!”
26 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnyílt a 3,5 milliárdos Munkácsy-tárlat

Győr - 3,5 milliárd forintra becsülik annak a 33 Munkácsy-képnek az értékét, amelyből – és… Tovább olvasom