Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 7°C Még több cikk.

Parkot a városrészeknek

Játszótér-fejlesztési programja megvalósításához 10 millió forintot nyert pályázaton a Pro Urbe Egyesület. Amit a képviselőjelölt nem tart jónak, hogy kevés pénzből tudnak gazdálkodni.
A program első állomásaként tegnap adták át az Ergényi-lakótelepen a felújított Csonkaér utcai játszóteret, ami négy új, uniós normáknak megfelelő finn és magyar gyártmányú játékelemmel is bővült. A kivitelezési munkákat a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. végezte. Az átadáson Bárány István, az egyesület elnöke elmondta, hogy a következő lépésben az Úttörő, majd a Votinszki és a Boglárka utcai játszótereket újítják fel a maradék pénzből. A helyszínen tartott sajtótájékoztatón Bárány István a Pro Urbe részönkormányzati választási programját ismertetve elmondta: az egyesület jónak tartja a jelenlegi részönkormányzati választási rendszert, a testületek lakosságarányosak.

Amit a képviselőjelölt nem tart jónak, hogy kevés pénzből tudnak gazdálkodni. Ezért az önkormányzatba jutva amellett áll ki a Pro Urbe, hogy a legkevesebb számú lakosság képviselője egymillió, míg a legtöbbé 5 millió forint saját felhasználási keretösszegből gazdálkodhasson.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Védőháló kell a nyugdíjasoknak''

Erkölcsi kötelességünk azokról gondoskodni, akik felneveltek bennünket – mondta… Tovább olvasom