Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Parkolóhely-felújítások és új zebra a Szabolcska utcában - videó

Elkészült az összes parkolóhely felfestése és egy új zebra is a győri Szabolcska utcában.

Radnóti Ákos önkormányzati képviselő 7. számú választókörzetében - mely Adyváros és Jancsifalu egy részét érinti - elkészült az összes parkolóhely felfestése, melyre a képviselő korábban ígéretet tett.

Nagy szükség volt már erre, mivel sok helyen 20-30 éve egyáltalán nem volt ilyen jellegű munka, s a lakóktól is sok ilyen jellegű kérés érkezett.Videó: OxygenNagyon gyakori volt a több parkolóhely egy autóval történő elfoglalása, illetve a beláthatóságot is akadályozó autók szabálytalan parkolása a kereszteződéseknél, így most ezekre remélhetőleg kevesebbet kell majd számítani, hogy egyértelműen ki lettek jelölve a szabályos parkolók és a tiltott megállások-várakozások.


Arra is külön odafigyeltek, hogy a lehetőség szerint minél több helyen felfestéssel kijelöljék a hulladékgyűjtők helyét, illetve a mozgássérült parkolókat nagyméretű jelekkel látták el.

Radnóti Ákos képviselő elmondta, hogy egy új zebra is elkészült a Szabolcska utcában, amire nagy igény volt, mivel a hosszú utcában csak az elején és a végén volt kijelölt gyalogátkelőhely.

Az utcában a tavaly megújúlt közvilágítás is már nagyban javította a közlekedés biztonságát, illetve elhelyeztek sebességkorlátozó feliratokat is az úttestre, továbbá az iskolák előtt nagyméretű fényvisszaverő táblákat is a gyalogos veszélyre felhívva a figyelmet.Ezekben az utcákban és szakaszokon valósult meg a fejlesztés - kivéve, ahol nem volt lehetséges a felfestés, illetve útépítés miatt később fog megvalósulni - mely a képviselő körzetébe tartozik: Bán Aladár u., Földes Gábor u.1-25 és 2-8., Ifjúság körút 1-109 és 2-78., Ipar u. 84-végig, Kodály Zoltán u. 34-44.és 2/a-c-d., Szabolcska Mihály u., Szigethy Attila út 75-től végig, Tihanyi Árpád út 83-87.

A képviselő elmondta, szükség esetén ahol még kell, elvégzik a felfestéseket és bízik benne, hogy ezentúl kevesebb szabálytalan parkolás lesz.

Emellett tavaly is már bővítették a parkolóhelyek számát a Szigethy 97-107.tömbnél, illetve a Körkemence utcában is, de idén is terveznek további bővítéseket is, hogy minél komfortosabbá tegyék a parkolást.

Olvasóink írták

 • 8. tricse 2013. február 21. 11:19
  „Képviselő úr vállalja már el a szomszédos pár utcát is! Nádorvárosnak is nagy szüksége lenne Önre!”
 • 7. toto72 2013. február 21. 11:10
  „Marcal I-en is felfestették a parkolóhelyeket.”
 • 6. Mankapunka 2013. február 21. 11:03
  „miertis

  Én is ezt mondom, itt csak a sírás-rívásra van igény, ha már szép, tökéletes parkolásos képek készülnek, akkor nincs miért vinnyogni.”
 • 5. W118 2013. február 21. 09:34
  „Csatlakoznék a 3. Icamamus 2013.02.21. 08:57 hozzászóláshoz,azonban azon elgondolkodtam,
  hogy ha a képvileső úr nem üti a vasat,akkor az Útkezelő szervezet magától miért nem tette meg itt,
  vagy bárhol máshol a városban a szükséges intézkedéseket.
  Állítólag ők a szakemberek ,miért a képviselőnek kell felhívni a figyelmet szakmai hibákra.

  "mivel sok helyen 20-30 éve egyáltalán nem volt ilyen jellegű munka, s a lakóktól is sok ilyen jellegű kérés érkezett."

  A polgármesternek vagy valakinek el kellene gondolkodnia a szervezet létjogosultságán,vagy az emberei alkalmasságán.”
 • 4. alfon910 2013. február 21. 09:29
  „Kitüntetést, általános ünneplő körmeneten éltesék a képviselőt, aki kiharcolt 2 kanna festéket.
  El vagytok ti tévedve vagy csak már nem is emlékeztek mit jelent az a szó, Gratulálok.

  "20-30 éve" :)))))”
 • 3. Icamamus 2013. február 21. 08:57
  „Végre egy képviselő, aki tudja, miért ültették oda a szavazópolgárok! Csak gratulálni tudok neki! Ő megérdemli, sőt megdolgozik azért, hogy elnyerje a bizalmat, ha így folytatja, megint rá voksolok!
  A többi városatya példát vehetne róla!”
 • 2. Hyppolit 2013. február 21. 08:31
  „Gratula, ez mindenképpen a biztonságosabb közlekedést segíti elő, egyszerű, de kúlturált megoldás. Látszik, hogy csak akarat és elhatározás kérdése, mindent lehet jobbá "varázsolni". Ami szomorú, hogy más olyan városrészben , mint pl. a Mécs L. u- Gerence összekötő csatlakozás Marcal II. felőli élhetetlen csp-jának a rugalmasabb és biztonságosabb közlekedésre alkalmas átépítését az illetékesek nem oldják meg, pedig az új bevásárlóegység megnyitása után a várható forgalomszámlálási adatok a mielőbbi megoldást fogják "sürgetni".”
 • 1. miertis 2013. február 20. 18:21
  „Emberek!
  Tényleg ilyen negatív mindenki? Bezzeg ha arról szólna a cikk, hogy a felfestések hiányában valaki szabálytalanul parkolt, már küldték volna a képet, és legalább 40 hozzászólás született volna ennyi idő alatt.
  Ehhez miért nem szól hozzá senki?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Márciusban nyit Győrben az OBI

Az OBI három megüresedett Bricostore áruházat is kibérel, március hetedikén pedig nyílik… Tovább olvasom