Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Parkolóház: Még hat szint van hátra

Négy hónapja kezdődött meg Győr első parkolóházának az alapozása, s már kész a föld felszíne alatti két szint szerkezete. A további hat föld feletti elkészítésére két és fél hónapja van az Integrál-H rt.-nek.
Győr első parkolóházának kivitelezője, az Integrál-H Rt. a január közepére tervezett műszaki átadás után január végére átadja a létesítményt üzemeltetőjének, a Győri Kommunális Szolgáltató Kft.-nek, és a belvárosban parkolni kívánó autósoknak. Annak ellenére, hogy a laikus egyelőre azt látja: a 260 személygépkocsi elhelyezésére tervezett parkolóház most ért ki a földből.

Hátravan a föld fölötti további hat szint elkészítése, a szakipari és építőipari munkák. Imre István elnök-vezérigazgató azt mondja, jóformán két és fél hónap alatt tető alá hozni a parkolóházat szép feladat, és egy újabb nagy kihívás a társaság munkatársai számára, ám nincs kétsége felőle, hogy teljesíteni fogják.
A parkolóházon a hétvégén, szombaton és vasárnap se áll le a munka. Eddig 150 tonna betonacélt és lassan 2000 köbméter betont építettek a létesítménybe.

A parkolóház földszintjén üzlethelyiség lesz, itt helyezik el a kazánházat. Az első emeletén irodákat alakítanak ki. A parkolóház kivitelezői júniusban olyan szervezéssel kezdtek munkához, hogy ne akadályozzák az egyébként se túl széles Jókai utca  nagy közúti forgalmát. A kivitelezést két daru szolgálja ki és minden feltétel adott a folyamatos munkához. A parkolóház szomszédságában lévő épületek lakói eddig nagy megértést tanúsítottak, amit az integrálosok köszönettel vettek. Hasonlóan megértők voltak az utcában közlekedő járművezetők is.

Kapcsolódó cikkek >>

Parkolóház 260 autó számára (2003-06-27) >>
Parkolóház épül Győrben (2003-06-30) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Határeset kerülőutakkal

A 14-es, a vámosszabadi magyar–szlovák közúti határátkelőhöz vezető nemzetközi főút nagy… Tovább olvasom