Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 27°C Még több cikk.

Parkoljon 200 forintért Győrben egész nap - A Tarcsay úti piac területén is megállhat

Amikor nincs piac a terület fizetős parkolóként működik, egy óra 50 forint.
A Győr-Szol Zrt. piac működésére alkalmas területet alakított ki Győrben a Tarcsay Vilmos utca Móricz Zsigmond rakpart és Türr István út közötti szakaszán található telken. A korábban a Városréti piacon árusító kereskedők itt találtak új otthonra a megszokott szerdai és szombati piacnapokon.

Április 22-től a terület azokon a napokon, amikor nincs piac, fizetős felszíni parkolóként működik, tovább bővítve a belvároshoz közel eső, a frekventált részektől pár percnyi sétára található, elérhető autóbeállók számát. Az autósok minden héten vasárnap 20 órától kedd 20 óráig és szerda 14 órától péntek 20 óráig használhatják a 120 férőhelyes, sorompós ki- és beléptetővel felszerelt parkolót, óránként 50 forintért, egyéb időpontokban kötelesek a területet szabadon hagyni.

A Győr-Szol Zrt. a Tarcsay úti parkolóba érvényes bérleteket is kibocsát havi bruttó 3.800 forintos áron, melyek kizárólag ezen a területen érvényesek, a nyitva tartási idő szerint. A nyitva tartási időn kívül az udvarban parkoló autókat elszállítják.

A Tarcsay Vilmos utca 3. parkoló udvar díjai

50 Ft/óra (minden megkezdett 60 perces egység díjköteles)
200 Ft/nap
3.800 Ft/hó/gépjármű

Nyitva tartás

hétfő: 0-24 óra
kedd: 0-20 óra
szerda: 14-24 óra
csütörtök: 0-24 óra
péntek: 0-20 óra
szombat: zárva
vasárnap: 20-24 óra


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vekerdy Tamás a gyereknevelésről: `a játék ne játékos tanulás legyen´

A pannonhalmi felújított majorsági épületben ritkán tapasztalható tömeg gyűlt össze. Pedig nem celeb, nem tévésztár, hanem pszichológus, író volt a vendég. Tovább olvasom