Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Pályázatírási képzés

Győr - Pályázatírás és pályázati menedzsment az Európai Unióban címmel 48 órás képzést indít a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) Pannon Egyesülete Győrött.

A képzési programot azoknak ajánlják, akik európai uniós társfinanszírozású támogatási  pályázatok tervezésével, megírásával, pénzügyi elszámolásával,  monitoringjával kívánnak foglalkozni.  
A résztvevők a képzés keretében tájékoztatást kapnak az
Európai  Unió pályázati rendszeréről és annak magyarországi stratégiai  tervezési dokumentumairól, illetve intézményrendszeréről. 

Megismerkednek az Európai Bizottság által elfogadott, a korszerű  projektmenedzsmentre vonatkozó elvekkel és módszertannal.  Felkészítik őket a pályázatok tervezésére, megírására, valamint a  pénzügyi és szakmai megvalósításhoz szükséges szakismeretekre.  Szakavatott előadóktól hallhatnak a pénzügyi elszámolás  követelményrendszeréről, annak folyamatáról és dokumentálásáról.  

Az elméleti felkészítést követően  gyakorlati oktatást is tartanak  a pályázatírás és a pályázati  menedzsment területén.  
A kurzus nem OKJ-s képzés, de fontos ismeretekkel vértezi fel a  pályázatírókat és a projektmenedzsereket. A képzés eredményes elvégzését tanúsítvánnyal  igazolják.  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb külföldi bűnöző a határok mentén

Győr-Moson-Sopron - A pesszimista előrejelzések, különösen a burgenlandi lakosság határnyitás miatti félelmei nem igazolódtak be. Tovább olvasom