Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 5°C | 13°C Még több cikk.

Pályázati kiírás GYMS megyében működő települési Német Önkormányzatoknak

A pályázat célja a Győr-Moson Sopron megyében működő települési Német Önkormányzatok támogatása.
Pályázati kiírás Győr-Moson-Sopron megye települési Német Önkormányzatai támogatása céljából.

A pályázók köre: a Győr-Moson Sopron megyében működő települési Német Önkormányzatok

A pályázat célja: a Győr-Moson Sopron megyében működő települési Német Önkormányzatok támogatása abból a célból, hogy számukra a támogatási időszakban, azaz 2013. jan. 1. és 2013. aug. 31. között lehetővé tegye, ill. megkönnyítse elsősorban azt,
• hogy a településükön német nemzetiségi hagyományőrző rendezvényeket, programokat szervezzenek, ilyenekre más településre elutazzanak, ill. hogy bármilyen más, de kizárólagosan német nemzetiségi tartalmú programot megvalósíthassanak.

A megpályázható támogatás minimális összege: 20.000,- Ft, maximális összege 100.000,- Ft

A pályázat benyújtásának feltétele: az MNÖ 2012. évi támogatásával a támogatási szerződésben foglaltak szerint 2012.09.30-ig megtörtént elszámolás (űrlap, hitelesített, záradékolt számlamások.).

A pályázatnak tartalmaznia kell: a pályázó nevét, székhelyét, adószámát, bankszámlaszámát, a pályázatért felelős személy nevét és a pályázati programnak a döntéshez kellően részletes leírását az időbeni és pénzügyi megvalósulás megadásával, valamint megfelelő költségvetés csatolásával.

A pályázatok elbírálása során előnyt jelent a részletesen indokolt, árajánlatokkal alátámasztott költségterv, továbbá a megyei német egyesület (NÖME) munkájában való aktív részvétel is. Egy pályázó a pályázat benyújtási idején belül csak egy pályázatot nyújthat be.

A pályázatban megjelölt célnak a támogatási időn belül (2013. 01. 01. – 2013. 08. 31. között) meg kell valósulnia.
A pályázatok végső BEÉRKEZÉSI határideje: 2012. október 31. A végső beérkezési határidőn túl beérkező pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

A pályázatot pályázati űrlapon kell benyújtani 3 eredeti példányban. A pályázati úrlap kizárólag elektronikus úton, e-mailben igényelhető és szerezhető be az MNÖ elektronikus címére küldött nemet.onkormanyzat@gymsmo.hu e-mailben. A pályázati űrlapot legkésőbb másnap megküldjük.

A pályázat kötelező melléklete a pályázó érintettségéről ill. összeférhetetlenségről az űrlaphoz mellékelt nyomtatványon tett írásbeli nyilatkozat.

A pályázat + Nyilatkozat mindhárom példányát (valamint a megvalósulást követően a pályázati elszámolást is) tértivevényes postai levélküldeményként a következő címre kell küldeni: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat Hivatala Pénzügyi Iroda, 9021 Győr, Városház tér 3. A borítékra ráírandó még: "MNÖ támogatási pályázat 2013".

A pályázatot a postai megküldés mellett elektronikus úton is meg kell küldeni az MNÖ elektronikus címére: nemet.onkormanyzat@gymsmo.hu
A támogatás elszámolásának és a megvalósulást leíró szöveges beszámoló határideje a felhasználást (program megvalósulását) követő 30. nap.

A támogatás felhasználásáról szóló el- és beszámolás a "Pénzügyi elszámolás és beszámoló 2013" beszámolási űrlapon történik az ott megadottak szerint.

Elektronikus módon történő igénylése és kitöltés utáni postázása a pályázat benyújtásával megegyező módon és címre (ld. fent) történik. Az elszámolás postai feladásakor a borítékra az alábbi szöveg írandó: "MNÖ Pályázati elszámolás 2013".

A felhasználás és pénzügyi teljesítés szabályszerűségét a Gy-M-S Megyei Önkormányzat Hivatala Pénzügyi Iroda ellenőrzi.

A pályázat szerinti támogatási kérelemről szóló döntést az MNÖ 2012. 11. 20-i ülésén hozza meg.

Az MNÖ a nyertes pályázóval 2012. 11. 30-ig támogatási megállapodást köt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos üzemi baleset Győr és Győrzámoly között

Információnk szerint halálos üzemi baleset történt szerdán délelőtt Győr és Győrzámoly között egy… Tovább olvasom