Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Pályázat védelem alatti épületek felújítására

A győri önkormányzat városstratégiai bizottsága pályázatot hirdetett helyi egyedi védelem alatt álló épületek felújításához, jó karban tartásához.

Továbbá pályázni lehet a gyárvárosi műemléki területi védelem alatt álló területen lévő épületek felújításához, jó karban tartásához, megóvásához, állagának megőrzéséhez.

A testület 7,5 millió forintos keretéből támogatást adhat, illetve 250 ezer forintos összeg felett javaslatot tehet a közgyűlésnek a támogatás megítélésére. A pályázatot a polgármesteri hivatal stratégiai, városfejlesztési és városépítési osztályán beszerezhető, illetve a város honlapjáról (www. gyor.hu) letölthető formanyomtatványok kitöltésével kell benyújtani legkésőbb november 1-jéig. Pályázni lehet a tervezett munka megkezdése előtt és a munka elvégzése után is, azonban a támogatás kifizetése csak a munka elvégzése után, igazolt számla alapján lehetséges. (Elvégzett munka esetén akkor lehet pályázni, amennyiben a műszaki átadás-átvétel 2009. november 1-je után történt és a számlát is utána állították ki.) Bővebb információ: 96/500-132.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sallai László: ˝Az én világom˝ című fotókiállítása

Megnyílt Sallai László Az én világom című fotókiállítása a győri Petőfi Sándor Művelődési Ház… Tovább olvasom