Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 32°C Még több cikk.

Pályázat a droghelyzet kezelésére

A Győr Városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum pályázatot hirdet felsőoktatási intézmények hallgatói számára a kábítószer-probléma kezelésére.

A pályaműveket október 31-ig kell benyújtani írásban Baczoni-Oláh Dóra KEF-titkárhoz az alábbi címre: Szt. Cirill és Method Alapítvány, Gyermekek és Családok Átmeneti Otthona (9025 Győr, Kossuth L. u. 75.).

A pályázaton olyan tudományos igényű, magyar nyelvű tanulmányokkal lehet részt venni, amelyek a feldolgozott téma eddigi irodalmához képest új tudományos eredményeket tartalmaznak. Előnyben részesülnek a régióban szerzett tapasztalatokra épülő, vagy az itt jelentkező problémák megoldását segítő művek. A terjedelem nincs korlátozva. A pályázat benyújtása előtt konzultációs lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek a három témában: kínálatcsökkentés, ártalomcsökkentés, terápia és prevenció.

A nyertes pályaművek díjazásban részesülnek (30–20, illetve 10 ezer forint), valamint dolgozatukat ismertetik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum ülésén. A díjakat ünnepélyes keretek között adják át. További információ: a www.kef.hu honlapon, a KEF-ek listája menüpont alatt a győri városi KEF-et kell megkeresni, amelynek oldalán az egyéb dokumentumokra kattintva olvashatók a részletek.

Olvasóink írták

  • 1. janika 2011. június 06. 20:48
    „A bűnüldözés nem pályázik a bűnözők elfogására?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Viharriasztásra szerződtek Győrben

A hirtelen érkező felhőszakadásokra a jövőben fel tud készülni a csatornahálózatot üzemeltető… Tovább olvasom