Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Óvodai tehetséggondozás

Győr - Péntekig várják a művészetek iránt érdeklődő óvodapedagógusok jelentkezését arra a programra, amelynek fókuszában a tehetséggondozás áll.

Az „Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel" címmel meghirdetett projekttel 240 óvodapedagógus tehetséggondozására nyílik lehetőség. Olyan gyakorlott, művészi hajlamokkal megáldott kollégákat várnak, akik pedagógusi munkáját átszövi a művészeti nevelés. A műhelymunkára bármilyen nevelési programban dolgozó óvodapedagógus jelentkezhet.

Az országban 8 helyen, így Győrben is indítanak ilyen alkotóműhelyt mese-drámajáték, zenei és képzőművészeti témakörben. A műhelyekben előadóművészek, művész-tanárok, szakemberek tanítanak, akik maguk is alkotók, műhelyteremtők. Jelentkezni a Bartók művészeti bázisóvoda (9024 Győr, Bartók B. út 35/C; 96/420-033) címén lehet, bővebb felvilágosítással Szabóné Oláh Márta óvodavezető szolgál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szülők kalákában építettek tantermet

Győr - A Gárdonyi Géza-iskola egy európai uniós pályázaton 9.500.000 Ft értékben nyert eszközöket a kompetenciaalapú oktatás megvalósítására. Tovább olvasom