Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Óvodai nyitva és zárva tartás

Felháborít, hogy a koroncói óvodában ilyen gyakran van egynapos zárva tartás! A dolgozó szülőknek nehéz megoldani a gyerek elhelyezését, nem lehet havonta szabadságra menni, főleg nem minden szombati munkanapon!
Olvasói üzenet:
Felháborít, hogy a koroncói óvodában ilyen gyakran van egynapos zárva tartás! A dolgozó szülőknek nehéz megoldani a gyerek elhelyezését, nem lehet havonta szabadságra menni, főleg nem minden szombati munkanapon! Az ovi kellene hogy a gyerekekért legyen, nem pedig fordítva! Egy dolgozó anya
Kollerné Kantó Gabriella tagintézmény-vezető tájékoztatása szerint a koroncói óvodában nincs gyakran egynapos zárva tartás. Az intézményben a munkanap-áthelyezésekkor a szülők írásban nyilatkoznak, hogy kérik vagy nem az óvodai ellátást az adott szombati napra. Erre az élelmezés, a személyzet biztosítása miatt van szükség. A tagintézmény-vezető az óvodák működését szabályozó rendeletre és házirendjükre hivatkozva beszélt arról, hogy engedélyezett öt nevelés nélküli munkanap. Erről a szülőket az első szülői értekezleten tájékoztatják és a nevelés nélküli munkanap előtt hét nappal is értesítik a szülőket. A nyári zárva tartásról február végén adtak tájékoztatást.
Kollerné azt is megemlítette, hogy az intézményben február 2. és június 30. között külső és részleges belső felújítás zajlott.

A 18 millió forint értékű fejlesztés ideje alatt a gyermekek ellátása egy délután kivételével folyamatos volt. Ez a beruházás is a szülők és a gyermekek érdekeit szolgálja. A tagintézmény-vezető az ok nélküli vádaskodás megelőzése érdekében azt javasolja a szülőknek, hogy hasonló témákban személyesen keressék meg, szívesen közvetlen tájékoztatást ad számukra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyetemi campus fél évszázad tükrében

A győri egyetemre látogatott nemrégiben az egyetem első szervezeti egysége, a közlekedésépítési kar… Tovább olvasom