Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Ötödikéig érvényesek a buszbérletek

˝Tavaly is problémát okozott, azonban idén is kiírták a Kisalföld Volán irodáira, hogy győri helyi buszbérletet januárra csak jövő évben, január 3-tól lehet vásárolni˝ - panaszolta olvasónk.

Olvasói kérdés
Tavaly is problémát okozott, azonban idén is kiírták a Kisalföld Volán irodáira, hogy győri helyi buszbérletet januárra csak jövő évben, január 3-tól lehet vásárolni. Akkor persze majd nagy sorban állás lesz emiatt, a két ünnep között meg nyugodtan megvehetné az ember. Miért nem oldják ezt meg? És miért nem lehet bankkártyával fizetni a bérletért?

A Kisalföld Volántól kapott tájékoztatás szerint társaságuk ügyvitele, elszámolási rendje miatt nem áll módjukban, hogy a januári bérletek megvásárlására decemberben lehetőséget biztosítsanak. A decemberre, illetve a IV. negyedévre váltott bérletek január 5-én 24 óráig érvényesek. Így január elején állandó és alkalmi bérletárusító helyeiken az utasok meg tudják majd vásárolni a bérleteket. A bankkártyás fizetés lehetőségének megteremtése pedig már folyamatban van a zrt.-nél.

Olvasóink írták

 • 2. Goldmund 2011. január 03. 14:59
  „Pedig most nem is emelkednek a bérletárak, tehát nem kell önkorm. rendeletre várniuk.
  Sanda gyanúm, hogyha egy IGAZI magáncég lennének (mint pl. az Orangeways), akkor "társaságuk ügyvitelét, elszámolási rendjét" úgy alakítanák, hogy lehessen bérletet venni dec. végén.
  MInt ahogyan más hónapokban ez nem is szokott probléma lenni.
  Vagy minimum péntekig (jan.7.) hagynák az előző bérlettel közlekedni az embert.

  Elolvasva azt a cikket is, amelyikben arról írnak, hogy a sofőr kétezresből nem tudott visszaadni 1400-at, az a gyanúm, hogy a Kisalföld Volán legnagyobb baja az, hogy utazni akarunk a buszain. Mért nem hagyjuk békén őket, mennyivel egyszerűbb lenne nekik!”
 • 1. miracle 2010. december 30. 13:38
  „Elszámolási probléma, micsoda hülyeség ez?
  2010-ben nem tudják úgy lekönyvelni, ahogy passzol? Javaslom a kockás füzetetet, ha a milliós szoftverekkel nem megy.
  Ennél nagyobb hülyeség már csak az, hogy 5-ig érvényes az előző havi bérlet. Minden bérletnek 1-től az utolsó napig kellene érvényesnek lenni és a köv. havit már előtte hónapban bármikor meg lehessen vásárolni. Sem sorbanállás nem lenne, sem az állandó filózás, hogy akkor most meddig is jó.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szavazzon 2010 legérdekesebb megyei eseményeire, főszereplőire!

Kedves Olvasóink: repül az idő, ideje szavazni. Ismét letudtunk egy kőkemény évet, s újra kíváncsiak… Tovább olvasom