Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Ötletek jegyben járóknak

Szombaton és vasárnap tizedik alkalommal rendezték meg Győrött az esküvői kiállítást. Most először a győri városi egyetemi csarnokban. Az ötlet életrevalóságát bizonyítja, hogy a Győri Családi Intézet szombaton és vasárnap tizedik alkalommal rendezhette meg az esküvői kiállítást.
Illusztráció: Tizedik alkalommal rendeztek Győrött a hétvégén esküvői kiállítást.
Az első években elegendő volt ehhez a Zichy-palota, tavaly már a Hotel Konferencia jóval nagyobb helyiségei is kevésnek bizonyultak. A jubileumi rendezvény számára a győri városi egyetemi csarnok külön is rangot adott. A sportarénát negyvenöt kiállító töltötte meg.

Mindenhez, ami egy házasságkötéshez és az azt követő lagzihoz kellékként szükséges lehet, ötleteket, segítséget kaptak a házasulandók.
A rendezők a Kisalföld érdeklődésére elmondták, a tavalyi rendezvényen mintegy ezerkétszáz érdeklődő vett részt, a mostanin több mint a duplája.
Az esküvői kiállítás látogatói között találkoztunk a győri Stircz Péter gépészmérnökkel és közalkalmazott menyasszonyával, Boldis Dorkával. Az ifjaknak, szerencséjükre, a lakásuk már megvan és a menyasszony ruháját is kiválasztották.

A dekorációhoz, a meghívók készítéséhez kerestek ötleteket, segítséget. Nyers Viktor budapesti közgazdász a Győri Keksz Kft. budaörsi központjában dolgozik, míg választottja, a tanár Kiss Hajnalka hédervári.

Esküvői ruhát menyasszonyoknak nyolc szalon mutatott be és a vőlegények is válogathattak volna elegáns öltönyökből.
Pk a szülők társaságában jártak a kiállításon, s mert nyáron szeretnének egybekelni, hasznos volt számukra, amiket láttak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Galgóczi írt könyvet egyik ügyéről

Nyugállományba vonult, de ma is aktívan dolgozik dr. Paksa Lajos a Győri Városi Bíróságon. A… Tovább olvasom