Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Öt nap alatt új körülményeket teremtett a segítő szándék

Váratlan fordulatot vett Szabó Lőrinc és családjának élete. Két évvel tragikus balesete után – amely miatt kerekes székbe kényszerült – mosolyogva beszél az elmúlt hónapok pozitív történéseiről.
 A megváltozott életkörülmény nemcsak Lőrincnek, hanem egész családjának életét befolyásolta, és szükségessé tette egy új élettér kialakítását. Mindezen munkákhoz sikerült partnerre találniuk az Első Győri Lions Club és a Leier Hungária Kft. közreműködésével, aki minőségi térköveivel járult hozzá egy közel 120 négyzetméteres terület felújításához.

Mindössze öt nap elég volt ahhoz, hogy elkészüljön az a 120 négyzetméteres terület, amely hatalmas segítséget jelent a Szabó családnak, hiszen a kerekes székes családfőnek így jóval egyszerűbbé és biztonságosabbá vált a közlekedés otthonában.

„Korábban ez a terület murvás, kavicsos, cserépdarabos volt. Kerekes székkel kész rémálom volt rajta közlekedni, hiszen esős időben elsüllyedtek a kerekek, lehetetlenné téve az önerős közlekedésemet. Mindezek mellett lejtős területről van szó, amin még ilyen, gyönyörűen felújított állapotban sem könnyen mozgok" – beszélt a korábbi körülményekről Szabó Lőrinc, majd hozzátette: „Hatalmas segítség ez nekem és családomnak, hálával tartozunk a segítőknek. Gyorsan és hatékonyan reagáltak a megkeresésemre, önzetlenül segítettek, pár nap után már élvezhettük is a gyönyörű kagylószínű térköveket."
A hattagú család most örül a megújult területnek, a családfő pedig már teli van tervekkel a következő időszakra.

„Hatalmas segítség ez nekem és családomnak."

„Azzal, hogy nekem segítettek, most én is igyekszem a hozzám hasonlók életét megkönnyíteni. Az elmúlt időszakban folyamatosan programokat szerveztünk és szervezünk több sorstársammal közösen, például: kosárlabdáztunk egy ideig. Én személy szerint eveztem is a balesetem után, majd németül tanultam. Szerencsémre gyorsan el is tudtam helyezkedni, így napi nyolc órában, ugyanolyan keményen dolgozom, mint egészséges munkatársaim. Mindez nem sikerült volna a családom támogatása nélkül, és le kellett küzdenem a saját korlátaimat is.
Az építőipari cég ingyen biztosította a Szabó család részére a térkövet, amelyet öt nap alatt le is fektetett.

A 120 négyzetméteres, megújult terület hatalmas segítséget jelent a Szabó családnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség Győrben

Tovább olvasom