Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Öt kamion ütközött az M1-esen, a győri elkerülőnél - fotók

A 117-es kilométerszelvénynél történt balesetben egy ember megsérült hétfő délután. Az egyik kamion veszélyes anyagot szállított. Megindult a forgalom.


19.50 - Az M1-es autópálya 117-es kilométerszelvényében, a Budapest felé tartó pályatesten befejeződött a balesetes kamionok műszaki mentése, az autópálya Győr megyei szakaszán helyreállt a forgalom.

Korábban:

Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője úgy tájékoztatott, az elsődleges információ a helytálló, azaz öt kamion ütközött az M1-es autópályán.

A  főváros felé vezető oldalon, 17 óra körül a követési távolság be nem tartása miatt történt a baleset, amiben az egyik kamion utasa könnyebben megsérült - tájékoztatott.

Az autópályán a belső forgalmi sávban rendőri forgalomirányítással lehet közlekedni. A műszaki mentés idejére azonban a balesettel érintett pályaszakaszt a rendőrök időszakosan, rövidebb időre lezárják.

Aki tehát teheti, továbbra is kerülje az autópályát!

Korábban:

Aki teheti, kerülje el a sztrádát!

Néhány órán belül két súlyos közúti közlekedési baleset is történt az M1-es autópályán, amelyekben összesen hat kamion érintett.

A sztráda Budapest felé vezető oldalán, a 117-es kilométerszelvénynél, Győr mellett az elsődleges információkkal ellentétben nem öt, hanem négy kamion szenvedett ráfutásos balesetet, két kamionsofőr megsérült a balesetben. Egyiküket feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki járművéből a győri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók.

Mivel a négy érintett kamionból az egyik egészségre ártalmas folyadékot szállít, a tűzoltók védőruhába öltözve kezdik meg a műszaki mentési munkálatokat és a járművek átvizsgálását. Az M1-es autópálya győri elkerülő szakaszán időközben egy forgalmi sávon megindult a forgalom Budapest felé, a torlódás azonban jelentős.

Négy kamion ütközött az M1-esen, Győrnél. Fotók: Gömbi


A sztráda Győr felé vezető oldalán, a 27-es kilométerszelvénynél, Herceghalom előtt két kamion ütközött össze, az ütközés következtében az egyik jármű az oldalára borult. Miközben a kamiont autómentő állítja kerekeire a helyszínen, a törökbálinti hivatásos tűzoltók biztosítják a munkálatokat és felitatják az úttestre ömlött üzemanyagot.

A műszaki mentési munkálatok előreláthatólag körülbelül egy órán át tartanak még.

A forgalom egy sávon folyamatosan halad Győr irányába, azonban jelentős torlódásra kell számítani a Herceghalom előtti szakaszon.

 


Korábban:

Öt kamion ütközött össze hétfő délután az M1-es autópálya megyei szakaszán, a győri elkerülő szakaszon, a 117-es kilométerszelvénynél, a Budapest felé vezető oldalon - tájékoztat a katasztrófavédelem a honlapján.

Az ütközés következtében az egyik kamionsofőr beszorult járművébe, ezért a helyszínre riasztott győri és pannonhalmi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadítják ki a kamionból.

További fotók hamarosan. Gömbi autómentés
További fotók hamarosan. Gömbi autómentés

A balesetben egy másik kamionsofőr is megsérült, őt a mentősök a helyszínen ellátják.

A helyszínelés és a balesetet szenvedett kamionok műszaki mentési munkálatai idejére az autópálya érintett szakaszát a Budapest felé haladó oldalon teljes szélességében lezárták, a rendőrség a forgalmat letereli a sztrádáról.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Páros belépőt nyert a győri díszmadárkiállításra

5 szerencsés pályázónknak páros belépőt ajándékoztunk. Tovább olvasom