Kisalföld logö

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Öt autó ütközött, egy nő életét vesztette

85-ös számú főút - Súlyos baleset történt a 85-ös számú főúton az M1-es autópálya felhajtójánál szerdán este. Öt személyautó ütközött, az egyik teljesen kiégett.

Vezetője, egy 33 éves nő életveszélyesen sérült, s szerdán este kilenc órakor életét vesztette.

A helyszínen a tűzoltók és a mentők végezték a munkájukat (a tüzet eloltották habosított vízsugárral).

GALÉRIA! (Fotó: Krizsán Csaba)

A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit. 
 

Olvasóink írták

71 hozzászólás
 • 71. elemér 2009. január 05. 14:53
  „Magyarnak infora van szüksége, mert csak a sötétben tapogat. Azt mi már tudjuk itt hogy miböl lessz a tészta.
  Itteni ügyvédek utánanéztek és felrakták a net-re.”
 • 70. Imcsi 2009. január 05. 12:22
  „Gondolod, hogy egy magyarországi baleset után USA ügyvédre van szüksége a magyarnak?”
 • 69. elemér 2009. január 05. 08:57
  „Mikor valaki garamboloz és sujosan sérült akkor lehet perelni. Az elöbbi adott link az egy ügyvédi iroda lapja. Ingyenes telefonszám az USA-ban és oktatások. Ügyvédek valósággal futnak a mentö kocsi után vagy ahol nagyob baleset van. Mo.-n még nem tartanak itt, de a begyürüzödés az már világválságot is okozott. Azt mondja becsületes, tapasztalt és respektált ügyvédek akik fillér nélkül vállalják az ügyintézést. Hi-hi....”
 • 68. elemér 2009. január 05. 03:26
  „Azt tanitják a suliban hogy kell biztonságosan vezetni. Ide tartozik hogy engedjük aki elözni akar.
  A vál öv meglazulhat ha átnyulunk és nyitjuk az ajtót ahol az iratok vannak. Ezekután fejest lehet vinni ki az ablakot, mint ahogy a kép mutatja. Biztonsági öv csat is meglazulhat vagy nem jól zár.

  D. Rumsfeld hadügyminiszter szavait idézve; van olyasmi amit tudunk és olyasmi amit nem tudunk, de olyasmi is van hogy nem is tudjuk azt amit nem tudunk. Itt van az amiket tudunk.

  http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.coloradosuperlawyer.com/blogs/seatbeltinjuryblog/seatbeltinjuryblog.gif&imgrefurl=http://www.coloradosuperlawyer.com/blogs/SEAT%2520BELT%2520INJURY%2520BLOG.htm&usg=__cZlzeh-St_C39iANL4dNAzjzBgw=&h=414&w=489&sz=49&hl=en&start=1&tbnid=XAJgKUc1U_op5M:&tbnh=110&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dseat%2Bbelt%2Bdesign%26gbv%3D2%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DG”
 • 67. btr 2009. január 04. 18:40
  „Mély együttérzésem a hozzátartozóknak! A többi közlekedőnek pedig legyen ez a baleset tanulság! Nem véletlenül mondják, hogy a közlekedési szabályokat vérrel írják! Személy szerint egy közúti cégnél dolgozom, ahol nap mint nap kivagyunk téve a gépjárművezetők felelőtlenségének. Tisztelet a kivételeknek! Úgy gondolom a fejekben rendet kéne tenni, és a szabályokat be kellene tartani, ezzel is csökkentve az ilyen súlyos baleseteket!”
 • 66. ddd 2009. január 04. 17:40
  „Kérem, ha valaki jelen volt, és tud/akar válaszolni néhány kérdésre (hol, hogyan történt, stb), írjon erre a címre: dddxy@freemail.hu
  Minden cikk, minden oldal mást ír a körülményekről ...”
 • 65. ddd 2009. január 04. 17:01
  „Tudom, nem fontos, mi történt, nem is tudok kezdeni semmit sem a tényekkel, sem magammal - mivel én is ismertem őt.
  Nagyon köszönném ugyanakkor, ha jelentkezne az a hozzászóló. akinek a rokonai szintén jelen voltak a balesetkor. Szeretnék néhány dolgot megtudni tőle a körülményekről, természetesen megértem, ha nem akar beszélni róla.”
 • 64. kekec 2009. január 04. 09:49
  „De van!
  Esetleg valami ütősebb érvet is föl tud mutatni, kolléga?”
 • 63. Mérnök 2009. január 03. 22:16
  „Kekec Önnek abszolút nincs igaza az 57-es hsz-al kapcsolatban.”
 • 62. bedina 2009. január 03. 20:40
  „Ez nagyon szép volt User,és egyben fájdalmas is!”
 • 61. User 2009. január 03. 20:22
  „Abban az autóban meghalt egy ember és a világ ezzel kevesebb lett. Hiánya azok számára, akik szerették, még sokáig, talán az ő életük végéig is felfoghatatlan marad. Azt hiszem, már nem fontos, hogy mi miért történt abban az autóban. Ha mégis az lenne, akkor sem fog soha kiderülni, mert az igazság már tényleg odaát van. Nem érdemes itt keresni sem. Nem fontos már, hogy milyen autóban ült, és az sem, hogy merre indult, és az sem, hogy hova akart megérkezni. Nem fontos már az sem, hogy a híradások hogy szóltak. Most emberek próbálják ebben a világban megérteni és elfogadni, hogy Ő már nem fog megérkezni, nem fog elmenni, nem fog telefonálni, nem lehet már többé hallani a hangját és nem lehet már többé a szemébe nézni. És ez most számukra szinte lehetetlen, emberfeletti mepróbáltatás. Azt az embert, mint nyilván minket is, szerették, de ő már, szemben velünk, nem él. Én szerencsés vagyok, mert ismertem, és nagyon fáj, hogy már nincs.”
 • 60. bedina 2009. január 03. 15:34
  „Igazat adok a Lapfának,senki nem tud semmit csak nyomja a hülyeséget.
  Őszinte részvétem!
  Egy volt öttevényi: Edina”
 • 59. kekec 2009. január 03. 12:55
  „47. zotya975:

  "Nem hiszem, hogy ezt a készséget fejleszteni lehetne"
  Szerintem sem. Talán egy nagyon kicsit.

  "Csak kicsit hülyén jönne ki, amikor átveszed a csilli -villi szalonban a kocsit, mondaná az eladó, hogy és természetesen bent van a csomitartóban az ajéndék poroltó, és övvágó kés is."
  Pedig mennyivel több értelmük lenne, mint a kötelező izzókészletnek, amit szinte nem is lehet használni a mai kocsiknál!


  57. Rbar:

  "Lobbo, már többször írtál olyan hasonlatokat, amik első hallásra igaznak tűnnek, de ha kellő műszaki ismeretekkel rendelkeznél, akkor figyelembe vetted volna azt, hogy:"
  Ki kell, hogy ábrándítsalak: az illető úr (?) műszaki ismeretei teljesen korrektek, a tieiddel ellentétben.

  "Míg a kerti szivattyúd a víz fölött helyezkedik el, addig a kocsi szellőzőrendszere a víz alatt..."
  Na és? Egyébként ez sem biztos, szívhat akár egy tartályból is.

  "a több ezer kg súlyú víz nyomul a kocsira, ez nemhogy a szivattyú hatásfokát csökkentené, hanem a többszörösére növeli"
  Növeli a f#szt. A víz HAJTANI fogja azt a szivattyút, ami csak FÉKEZNI fogja az áramlást. Plusz még az áramlási keresztmetszetet is csökkenti, tehát ha kiszednéd, MÉG GYORSABBAN jönne be a víz.
  Szerezz bontóból egy ventillátort és próbáld ki.

  "ez a ráfolyásos rendszer elve, de hát hiába is magyaráznám olyannak, aki az almát hasonlítja a körtéhez"
  Ez NEM a ráfolyásos rendszer elve, de hát hiába is magyaráznám olyannak, aki vaktában pufogtat általa nem értett kifejezéseket.

  "A járó motor lehet megáll a vízben"
  Biztos.

  "de ugye nem az hajtja a szellőzőrendszert, vagy tévedek???"
  Nem. Viszont te hoztad föl ´érv´-ként.

  "Szedtünk ki olyan Lada nivát a duna egyik ágából, amin 14 órai vízben allás után is égtek a fényszórók..."
  Na és?”
 • 58. Lapfa 2009. január 03. 12:40
  „Tisztelt hozzászólók!
  Hagyni kellene az öttevényi hölgy balesetét!
  Történt ahogy történt,az igazság odaát van!Egy halott ember már nem tud véleményt mondani.
  Öttevényi lakosról lévén szó, elég baj,katasztrófa ez a családnak ill. ismerősöknek!!!!!!!!
  Tehát tisztelettel kérlek benneteket, hogy a részvét kivételével NE írjatok véleményt,főleg durvákat NE!!!!!
  A családnak erőt adjon az isten, hogy túlélje ezt a katasztrófát!Őszinte részvétünk.
  Tisztelettel:Lapfa Öttevény.”
 • 57. Rbar 2009. január 03. 09:59
  „Lobbo, már többször írtál olyan hasonlatokat, amik első hallásra igaznak tűnnek, de ha kellő műszaki ismeretekkel rendelkeznél, akkor figyelembe vetted volna azt, hogy:
  Míg a kerti szivattyúd a víz fölött helyezkedik el, addig a kocsi szellőzőrendszere a víz alatt...
  Ha még mindíg nem lenne világos, a több ezer kg súlyú víz nyomul a kocsira, ez nemhogy a szivattyú hatásfokát csökkentené, hanem a többszörösére növeli, ez a ráfolyásos rendszer elve, de hát hiába is magyaráznám olyannak, aki az almát hasonlítja a körtéhez, mert ugye mindegyik gyümölcs :D
  A járó motor lehet megáll a vízben, de ugye nem az hajtja a szellőzőrendszert, vagy tévedek???
  Szedtünk ki olyan Lada nivát a duna egyik ágából, amin 14 órai vízben allás után is égtek a fényszórók...”
 • 56. Powerarc 2009. január 02. 23:46
  „Én csak bemásoltam a cikket, ha pontatlan, az az ő felelősségük.
  Viszont annyi saját következtetésem van, hogy a kigyulladt autó a Hegyeshalom felé vezető leágazásnál van, ha Écsre ment volna, akkor ugye az autópálya alatt át kellett volna haladni és a balra kanyarodáskor történik az ütközés. Persze jobb lenne ha a pontos cikk a Kisalföldben is megjelenne végre.”
 • 55. szizsu8 2009. január 02. 23:30
  „Az a baj ezzel a cikkel, hogy a corsás hölgy fél öt után ment el öttevényről és Écsre szeretett volna menni az autópályán, tehát nem jöhetett lefelé a pályáról”
 • 54. Powerarc 2009. január 02. 23:05
  „Meghalt az a 33 éves nő, akit az év utolsó napján kora este életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők a 85-ös főúton történt baleset helyszínéről.
  Öt autó ütközött össze a 85-ös számú főúton az M1-es autópálya lehajtójánál december 31-én este. A sztrádáról hajtott le Opel Corsájával egy 33 éves öttevényi nő, s a helyszínelés eddigi adatai szerint nem adott elsőbbséget a főúton Győr felé haladó, ugyancsak egy nő vezette Ford Focusnak. A két autó az ütközéstől elkezdett pörögni, s egy Volkswagennel, majd egy Csorna felé haladó Suzukival, valamint egy Renault-val is ütköztek.

  Az Opel kigyulladt, a benne ülő nő eszméletét vesztette, s hogy nem égett benn a járműben, a baleset többi résztvevője lélekjelenlétének köszönhető, ők húzták ki a kocsiból, mielőtt az teljesen kiégett. Őt a mentők kórházba szállították, azonban este 9 óra körül belehalt sérüléseibe. A balesetben még a Focus és a Suzuki vezetője sérült meg könnyebben. A lángokat a győri tűzoltók fékezték meg.”
 • 53. Powerarc 2009. január 02. 23:03
  „Az újságban olvastam, hogy a Corsa-s hölgy nem adta meg az elsőbbséget az autópálya lehajtónál, ütközött a szabályosan haladó autóval, majd az ütközés során átvágódott a túlsó sávba, onnan a többi ütközés.
  A Kisalföld vehetné a fáradtságot, hogy a cikket ide is pontosan bemásolja, szerintem egy csomó felesleges találgatástól mentene meg mindenkit.”
 • 52. szizsu8 2009. január 02. 22:48
  „Ha valaki tud valami biztosat a baleset körülményeiről, kérem írja meg.( Egy érintett)”
71 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Radioaktívtól Zümiig – szilveszteri házi(tűzi)játékok

Győr – Már csak órák vannak hátra 2008-ból, de még mindig beszerezhetik a szilveszteri… Tovább olvasom