Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Ösztöndíjeső az évnyitón

Győr - Nemcsak a 2008/2009-es tanévet nyitották meg, hanem számos ösztöndíjat is kiosztottak a kiemelkedő eredményeket elért hallgatóknak a Széchenyi-egyetem hétfői tanévnyitóján.
Az ötven köztársasági ösztöndíjas mellett az autóipari gyártási szakterületen legjobban tanulókat – Fekete Tamást, Homlok Pétert, Pup Dánielt, Pintér Rolandot, Pál Dánielt és Kállai Pétert – Horváth Ede-díjjal tüntették ki, Horváth Tamás, Kovács Zsófia és Szakály Zsuzsanna pedig „Jó tanuló – jó sportoló" elismerésben részesült. Az első helyezett Horváth Tamás neve felkerül a városi-egyetemi csarnok aulájában található emlékfalra is.

Az egyetem oktatási, tudományos és kulturális tevékenységét támogató Universitas – Győr Nonprofit Kft. és az Universitas – Győr Alapítvány motivációs programjában Kocsis Tibort, Tóth Szilviát és Sarró Ádámot egy-egy laptoppal díjazták, a tíz legmagasabb pontszámmal bejutó hallgató 50–50 ezer forint kezdési támogatást, tíz szerencsés hallgató pedig közlekedési hozzájárulást kapott.

Olvasóink írták

  • 1. Széchenyis anyuka 2008. szeptember 14. 16:22
    „Megnéztem az egyetem honlapján, hogy kik kapták a támogatásokat és igen csak meglepődtem. Az első 10 legmagasabb pontszámú mind szlovákiai magyar. (A nyertes pontszámokat nem tüntették fel.) Ez számomra nonszensz.
    Én nem vonom kétségbe, hogy jó középiskolai vagy érettségi eredményük volt. De nincs a honi fiataljaink között egy sem, aki náluk több pontszámot gyűjtött? Vagy kapott többletpontot az, aki külhoni magyar?
    Kérem, válaszoljon, aki tudja az okát.
    Köszönöm”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véget ért a módszertani megbízatás

Győr - A megyei közgyűlés 9 éve a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Mentálhigiénés Otthont bízta meg a… Tovább olvasom