Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Ősztől megújul a Revita Televízió

A 12 éve fejlődő Revita TV a megyeközpont egyetlen kereskedelmi televíziója szeptemberre megújul.
A tizenkét éve fejlődő Revita mindmáig a megyeközpont egyetlen kereskedelmi televíziója, s napjainkban Győr 45 ezer háztartásában nézhető. Ahogy az a kamaszkorhoz illik, kinőtte „ruhatárát"  és a rendelkezésre álló stúdiót, ezért jelentős bővítésbe kezdett.

– A televízióval szemben folyamatosan megújuló igények merülnek fel mind a nézők, mind a megrendelőink részéről. Az ennek való megfelelés a műsorstruktúra átalakítása és állandó megújítása révén oldható csak meg, ami viszont szükségessé teszi a stúdió bővítését, technikai korszerűsítését is. Ehhez igyekszünk megteremteni most a feltételeket, a munkatér alapterületének kétszeres bővítésével. A közel húszmillió forintos beruházás révén nemcsak a jelenleg mutatkozó igényeknek tudunk megfelelni, hanem könnyebben kiszolgáljuk majd a magasabb szintű regionális és országos televíziós igényeket is. Ennek megfelelően az átalakítás a bővítésen túl mást is jelent. Minden helyiséget úgy alakítunk át, hogy az optimálisabb működés feltételeit tudjuk biztosítani. Ugyanez vonatkozik a technikára – beszélt az átalakításról Dani András vezérigazgató, aki bízik abban miután a munkahelyi feltételek jelentősen javulnak, ez a képernyőn is érzékelhető lesz, hiszen jobb kedvvel, még kreatívabban és eredményesebben tudják teljesíteni mindazt, amit elvárnak tőlük.

– Mit tapasztal ebből a néző? Ami a képernyőn keresztül reményeink szerint látható lesz, az a jobb képminőség, az új díszletek korszerűbb megvilágításban, valamint olyan modern, digitális videotechnikai megoldások, amelyek látványosabbá, élménygazdagabbá teszik adásainkat – folytatta.

– Az interaktív televíziózásé a jövő. Eddig is arra törekedtünk, hogy minél inkább figyelembe vegyük a nézők igényeit. Visszajelzéseikre szükségünk van, hiszen tudnunk kell, mi a véleményük műsorainkról. Ezentúl még több figyelmet fordítunk erre. Megújítottuk honlapunkat (www.revitatv.hu), melyet egyre többen látogatnak. Lehetővé tettük az élő műsorokhoz való hozzászólást, véleménynyilvánítást, kérdésfeltevést SMS, e-mail, telefon és fax útján is. Mindez persze több háttérmunkát igényel, de mindenképpen megéri, hiszen a néző bevonása nagyon fontos – vélekedett a vezérigazgató.

Dani András szerint sokszínűbb lesz a műsorfolyam is. Megtartják a mostani műsorstruktúrát, de lesznek újdonságok is, amelyekkel szeretnék meglepni a Revita Televízió nézőit. Színesítik a műsorpalettát, és kevesebb ismétléssel igyekeznek még nézhetőbbé tenni a televízió programját. A korábbiaknál nagyobb hangsúlyt fektetnek a közönségszolgálatra. A műsorokról továbbra is lehet másolatot kérni, igény szerint DVD-re vagy VHS-kazettára, de nemsokára internetről is letölthető lesz számos érdekes Revita TV-s videoanyag.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Van hely Győrben a bevásárlóközpontoknak

Barkács- és kertészeti áruházon kívül még minden típusú üzletnek van hely Győrben- derül ki a Gardénia-gyár helyére tervezett bevásárlóközpont helyszínelemzéséből. A cég a vizsgálat során tüzetesen áttekintette a vonzáskörzet nagyságát és a helyi vásárlóerőt. Győrben még 32.814 négyzetméternyi bevásárlóközpontnak van hely úgy, hogy a konkurenciaharc ne vezessen kiszorítós versenyhez. Tovább olvasom