Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Őszi-téli átállás - Ingyenes műszaki átvizsgálás Győrben

November 15-én a Tatai út 3. szám alatt tart ingyenes műszaki átvizsgálást a rendőrség Győrben.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottsága ingyenes műszaki átvizsgálásra vár mindenkit, akinek fontos mind saját, mind más közlekedő társának testi épsége, járművének műszaki állapota.

(Az ingyenes átvizsgáláson a gépjármű össztömege nem haladhatja meg a 3,5 tonnát.)

Az átvizsgálás időpontja és helyszíne:
GYŐR

2014. november 15-én (szombat) 09:00 és 13:00 óra között Gy-M-S Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség telephelye („A" épület).
Cím: Győr, Tatai út 3. szám.

(A járműveket korlátozott számban tudják fogadni.)

A megváltozott közlekedési környezet váratlan helyzet elé állíthatja a járművezetőket, éppen ezért időben fel kell készülni arra, hogy egyik pillanatról a másikra olyan időjárási és útviszonyokkal találkozhatunk, amelyek a nyári vezetéstechnikától lényegesen eltérő vezetéstechnikát igényelnek.

A vezetési szokásokban és a vezetési stílusban az előrelátásnak, az óvatosságnak és a biztonságnak kell érvényesülnie. Talán az őszi időjárási viszonyok között történő közlekedés során van leginkább szükség a másik közlekedő partnerrel szemben tanúsított előzékenységre, messzemenő toleranciára.

Az őszi-téli átállásban, így a gépjárművek műszaki állapotának felmérésében Bizottságunk is tevékenyen szeretne részt venni és segítséget nyújtani oly módon, hogy a Gy-M-S Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség szakembereivel karöltve felvállalja Önök helyett a gépjárművük eseti műszaki állapotfelmérését.

Balesetmentes közlekedést kíván a Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legjobb középiskolák: az első tízben nincs megyei iskola, de a top 20-ban három is

Az elitiskolák között egyre nagyobb a vetélkedés: a győri Révai úgy nem tudott a top 10-be kerülni, hogy már kínaiul is tanulhatnak a diákjai. Szavazás. Tovább olvasom