Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Összetörte egy 25 éves vendég a győri panzió berendezését - fotó

A férfi betörte az ablakot, megrongálta a porcelán dísztárgyakat és a recepciós pulton lévő számítástechnikai eszközöket.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére november 17-én 23 óra 15 perckor egy győri panzióból érkezett bejelentés, hogy az egyik indulatos vendég megrongálta a vendéglátóhely berendezési tárgyait - írta a rendőrség tájékoztatójában.

A kiérkező rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfi betörte az ablakot, megrongálta a porcelán dísztárgyakat és a recepciós pulton lévő számítástechnikai eszközöket, majd elment a helyszínről. Az intézkedők a vendég nyitott szobájában személyazonosító igazolványán kívül kábítószergyanús növényi származékot is találtak. Az egyenruhások azonnal a rongáló nyomába indultak, majd néhány percen belül a panzió közelében elfogták B. István győri lakost. A 25 éves férfi adatainak ellenőrzése után a járőrök megállapították, hogy egy általa korábban elkövetett vagyonelleni bűncselekmény miatt a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportjának elfogatóparancsa alapján a Győri Rendőrkapitányság elrendelte a körözését.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele


A férfit az egyenruhások előállították a rendőrségre, ahol gyanúsított kihallgatásakor elismerte, hogy a rongálás előtt kábítószert fogyasztott, a szobájában talált növényi anyag az ő tulajdona.

A Győri Rendőrkapitányság a férfi ellen rongálás vétség és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Advent a Jóakarat hídján

A Lapcom Média Alapítvány az olvasóktól olvasókig ívelő Jóakarat hídján az advent időszakában idén… Tovább olvasom