Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Összerugdalták és kirabolták

Örök tanulságként vonta le, hogy idegenekkel ne ismerkedjen kocsmában az a sápi férfi, akit egy féltestvérpár rabolt ki a napokban Győrben. A sértett koponyaalapi sérülést és arccsonttörést szenvedett.
Mosonmagyaróvári munkahelyéről indult haza egy 33 éves sápi férfi a hét elején, s úgy gondolta, kicsit körülnéz Győrben. Egy Révai utcai italkimérésben megismerkedett két ivócimborával, a 26 éves győri C. Józseffel és a 33 éves G. Lajossal, akik féltestvérek. A trió egyik búfelejtőből a másikba vándorolt, majd a sápi férfi, miután úgy érezte, hogy már nem igazán jut haza, elindult telefonfülkét keresni, hogy értesítse az otthoniakat.

A két cimbora ekkor utánament és elkezdték ütlegelni, rugdalni, majd elvették táskáját, iratait, és mintegy 50 ezer forintját. A sérült férfi az éjszakát egy épülőfélben lévő házban töltötte. Reggel az egyik játékteremben lévőktől kért segítséget. A vérző férfit a zsaruk először kórházba vitték, majd beültették a járőrautóba és végigjárták az előző napi útvonalat. Sikerült is szemtanúkat találni, így még aznap elfogták a rablókat.

A rablásért, testi sértésért már büntetett testvérpár mindent tagad, de egyikük lakásán megtalálták a sápi férfi táskáját, s más holmijait.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Máltai tervek szapora léptekkel

Harminc százalékkal kevesebb költségvetési támogatást kapott idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.… Tovább olvasom