Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Összegyűjtik a faleveleket Győrben

A közterületről összegyűjtött nagy mennyiségű falevelet a GYŐR-SZOl Zrt. a Likócsi komposztáló üzembe szállítja. Komposzt lesz belőle.
  

A GYŐR-SZOL Zrt. koordinálásában javában zajlik a város közterületein az őszi lombgyűjtés.

A fasorokkal telepített tömegközlekedési útvonalakon – például Bartók Béla út, Ifjúság körút, Nagysándor József út – és azok környezetében októberben kezdődött a lombszívás. A GYŐR-SZOl Zrt. kiemelten kezeli a nagy ombtömeget adó, platánfás és gesztenyefás utcákat.

A további közterületeken a falevélgyűjtés november tizedikétől teljesedett ki. A GYŐR-SZOl Zrt. szervezésében a lakótelepeken közel hatvan fő gereblyézi a folyamatosan hulló lombot.

A gépeket is bevetik Győrben
A gépeket is bevetik Győrben


Munkájukat nagy teljesítményű, gyűjtő adapterrel szerelt önjáró kommunális kisgépek segítik. A szolgáltató a szállításba konténereket és kukás autót is bevon.

Az egységekkel a napokban Adyvárosban, Nádorvárosban és a belvárosban találkozhatunk. Sziget városrészben szintén elindult a munka. Ezek után következik Révfalu, Marcalváros I. és Marcalváros II., Szabadhegy, Gyárváros és a peremkerületek.

Természetesen nem maradnak ki a lakóutcák sem, a lombszívó gépek hamarosan itt is megjelennek.

A közterületről összegyűjtött nagy mennyiségű falevelet a GYŐR-SZOl Zrt. a Likócsi komposztáló üzembe szállítja, ahol a komposzt előállítás egyik alapanyagaként hasznosítja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr-Szigetben hangoskodtak a külföldiek

A banda több tagja a rendőrök kiérkezése után lelépett, egyiküket viszont megbilincselték. Tovább olvasom