Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Összefogtak a tehetséges táncosokért

A győri művészvilág jeles képviselői összefogtak két ígéretes táncos tehetség: Dávid Patrik és Varga István tanulmányainak támogatásáért.

A sikerhez a Kisalföld is hozzájárult, a programot szervező ˝Gyermekeinkért Lépésről lépésre˝ Alapítvány egy évig ebből finanszírozza a fiatal tehetségek kollégiumi díját.

Felsorolni is hosszú lenne, ki mivel segítette a jótékonysági gála megszervezését, mindenesetre a program újólag bizonyság arra: a jó ügyért összefognak a barátok. A Bartók Béla Megyei Művelődési Központ színháztermét a fenntartó megyei önkormányzat ingyen bocsátotta rendelkezésre. A két és fél órás műsor keretében Dávid Patrik és Varga István is színpadra lépett, a fellépő színészeknek, együtteseknek pedig a fiúk egy-egy szál rózsával köszönték meg a segítséget.

A Győri Balett táncművészei mellett színészeknek, énekeseknek és több együttesnek is tapsolt a közönség, Visky András és Vörös József két-két festményét, valamint egy, a játékosok által aláírt Audi-ETO-mezt szintén jótékony céllal elárvereztek.

Gellért Tünde kezdetektől fogva figyelemmel kísérte tanítványai fejlődését, a gráciás szülők plakátoltak, jegyet árultak, mindent megtettek az est sikeréért. Bejött, eszerint az alapítvány egy évig ebből a támogatásból fizeti Dávid Patrik és Varga István kollégiumi díját.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vállalkozók: ma még ˝vallhatnak˝

Éjfélkor lejár az egyéni vállalkozók adóbevallásának határideje: aki tavaly év közben kevesebbet… Tovább olvasom