Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Összefoglaló a II. Rába Ring Fesztiválról

A rendezvény főszervezője, Koczka Péter értékeli a fesztiválon szerzett élményeit, tapsztalait. 2012-ben lesz Rába Ring Fesztivál? A cikkből kiderül!

Sikerrel zajlott az idei II. Rába Ring Fesztivál. Az Écsen megrendezett 3 napos programkavalkád színes, tartalmas kikapcsolódást nyújtott az érdeklődőknek.
A rendezvény főszervezője, Koczka Péter összegezte az elmúlt hétvége tapasztalatait:

˝Vasárnap ért véget a II. RábaRing Fesztivál. Várakozásaimnak megfelelően közel 5 000 ember látogatott el hozzánk. A több napos rendezvényen 22 kiállító kapott lehetőséget, 11 fellépő közreműködése emelte az esemény színvonalát.

A főszerep a négykerekű járműveké volt, és ugyanakkor mind három este óriási üdvrivalgásban részesültek a meghívott sztárvendégek. Programjainkkal igyekeztünk minden korosztály számára kedvezni, aminek sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az elővételben- és a helyszínen megvásárolt fesztivál bérletek és napijegyek száma. A szeszélyes időjárás néhol közbeszólt, de mindent összevetve, a kisebb-nagyobb átmeneti malőr ellenére is egy jó hangulatú, sikeres fesztiválon vagyunk túl.

Sokan voltak kíváncsiak a koncertekre és a kocsikra egyaránt
Sokan voltak kíváncsiak a koncertekre és a kocsikra egyaránt

Ezúton is hálával és köszönettel tartozom Slezák Antalnak, aki a marketingben és a szponzorációban nagy szerepet vállalt. Szeretném megköszönni a majd 40 szponzornak azt, hogy hittek a Rába Ring Fesztivál eredményességében, és támogatásukkal hozzájárultak annak megvalósításához. Köszönet a helyi médiának, és a GyőrTrend magazinnak! Köszönet a fellépőknek, a szervezőknek, a kiszolgáló egységek csapatainak és nem utolsó sorban a résztvevőknek. És sokak kérdésére válaszolva: IGEN! TALÁLKOZUNK JÖVŐRE UGYANITT!˝

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vedd a magyar terméket! - Győrben a közgyűlés egyetlen hölgy tagja vásárolt a kamerák előtt

Győrben Takács Tímea, a közgyűlés egyetlen tagja látogatott el a vásárcsarnokba magyar zöldségért. Tovább olvasom