Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Őrizetben a mutogatós

Győr - A rendőrség pénteken ismét elfogta azt a férfit, akit szerdán állítottak elő a kapitányságra a nyomozók, mert Győrben, a Bisinger parkban mutogatta „büszkeségét" az arra járó nőknek. Most azt állította, a mobiltelefonjával játszott.
Pénteken számoltunk be arról, hogy az elfogására a Bisinger parkba kiküldött civil ruhás nyomozónőnek is mutogatta nemi szervét egy 62 éves sobori férfi. A rendőrnő bilinccsel díjazta a látványt, a mutogatós ellen eljárás indult. Akkor azt állította a férfi, hogy neki csak vizelnie kellett.

Másnap már mást mondott a mutogatással gyanúsított, amikor a rendőrség ismét számon kérte, mit csinál ott, ahol korábban elfogták. Ugyanis, miután kiengedték a kapitányságról, a férfi ismét megjelent a Bisinger parkban. Egy szolgálaton kívüli rendőr figyelt fel rá, s értesítette az ügyeletet.

Természetesen az illető nem ismerte el, amivel gyanúsították. Annyit mondott, hogy korábban valóban követett el szeméremsértést, de tegnap csak a mobiltelefonjával játszott. De mert rosszul lát, magától messze, a nadrágja elé tartotta a telefont. A férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Olvasóink írták

 • 9. antalszabo 2008. január 25. 14:24
  „Hát igen, amikor a gyerekek kicsik voltak, bizony futottak hazáig, és éppen egy ilyen esetet meséltek riadtan.
  Van sajnos ilyen ember. Magam sem hiszem, hogy büntetni, mint inkább valóban kezelni kellene. Nem tudom, hogy kezelhetőek e,vagy gyógyíthatóak az ilyen emberek? Félő, hogy meg is fenyítették!!!”
 • 8. Matyi 2008. január 06. 10:13
  „"´´Amúgy meg aki annyira rosszul lát hogy nem terjed a látómezeje 1 m nél tovább az hogy tályékozódik győrben?´´

  Kedves Matyi ! jé -vel mert tájékozódik."


  Elnézést rendeben javitom magam (köszönöm az észrevételt).

  Amúgy meg aki annyira rosszul lát hogy nem terjed a látómezeje 1 m-nél tovább az hogy tájékozódik Győrben?”
 • 7. bocs 2008. január 05. 23:41
  „Igen elgondolkodtató esetről van szó. Lehet, hogy kitaláció az egész, de én már találkoztam ilyen esettel. Úgy 25 évvel ezelött.A lővérekbe sétáltam a barátnőmmel, és egy nagy fa mögül ugrott elénk a férfi. Mutatva a vesszőjét. Valamit motyogott, /nem volt részeg/de nem értettük,hogy mit. Mert felvettük a nyúlcipőt, és megsem álltunk a város széléig.”
 • 6. gyulavitéz 2008. január 05. 20:55
  „´´Amúgy meg aki annyira rosszul lát hogy nem terjed a látómezeje 1 m nél tovább az hogy tályékozódik győrben?´´

  Kedves Matyi ! jé -vel mert tájékozódik.”
 • 5. majd én megmondom 2008. január 05. 19:06
  „Az ilyen emberek betegek, kezelésre lenne szükségük, nem csak büntetésre.”
 • 4. Matyi 2008. január 05. 18:16
  „Cseter éa Peter szerintem nem egy más marcangolására van az üzenőrész..
  Az olvasó szerintem is helyes de amibe bele lehet kötni abba bele is kötnek.. (lásd az előző eset)

  A cikkhez meg : Bár nem láttam az illetőt de elhiszem hogy nem egy őrült viccet akarnak az online munkatársai eljátszani ha a rendőrségre is hivatkoznak..
  Amúgy meg aki annyira rosszul lát hogy nem terjed a látómezeje 1 m nél tovább az hogy tályékozódik győrben?

  Matyi”
 • 3. Cseter János 2008. január 05. 14:39
  „Tehát, aki elolvassa írásom, a fenti cikkre az nincs is?
  A "Peter" az nem is olvasó csak valaki elmesélte neki, hogy én mit írtam? No, így eltudom képzelni, hogy nem is lát és biztos Ő sem látta a mutogatós fütykösét csupán ítt olvasott róla! De vajon ki írhatta le helyette a szövegeléseit, ha nem látja, azt, hogy én mit írok, akkor ki eolvassa el neki a véleményemet?”
 • 2. Peter 2008. január 05. 13:59
  „Te Cseter!
  Neked nincsenek olvasóid! : ))
  Honnan vetted ezt a marhaságot?
  Nem látlak az impersszumban sem...hihhi”
 • 1. Cseter János 2008. január 05. 09:33
  „Tisztelt Olvasóim! A tegnapi cikkhez csupán, azért nem szóltam hozzá, mert volt ott elég sok okos főleg önbíráskodó olvasótársam.
  Persze egy sem akadt a civil ruhás rendőrnőn kívűl, aki gondolom fényképező géppel a kezében félreérthetetlen képeket is készített az fütykösét mutogató emberről! Még nem tudni, hogy beteg-elméjü emberrről vagy egy sürünvizelő alkoholistáról van e szó, vagy csupán valakire valaki pikkel valamiért és a rendőrséget uszítja rá.Vagy csupán az olvasóknak adnak témát vitára! Jó hecc az emberek idegeivel képzelöerejével szórakozni egyeseknek? Ki tudja a valóságot?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Börze: Licit a megszűnő kórházak műszereire

Győr-Moson-Sopron - Január közepétől kezdődik a licit azon az internetes aukción, amelyen a megszűnő fővárosi kórházak eszköz- és műszerkészletére lehet alkudni. Tovább olvasom