Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Óriási lyuk tátong a győri teniszpályán - fotók!

A hatalmas krátert azért kellett ásni, mert a pályák alatt ivóvíz főnyomóvezeték lyukadt ki.

"A teniszpályák alatt egy 500 mm-es ivóvíz főnyomóvezeték húzódik. Ezen a vezetéken látjuk el a környék lakótelepeinek tízemeletes épületeit ivóvízzel. A nyári csúcsfogyasztás időszakban az acélcső korrózió miatt kilyukadt. Csak teljes vízelzárás mellett lehetett javítani.

Azért, hogy ne okozzunk vízhiányt, a tízemeletes épületek vízellátását másképpen kellett megoldanunk. Az átszerelés után a javítást egyetlen-egy fogyasztói panasz nélkül sikerült megoldanunk" - mondta kérdésünkre Tóth László, a Pannon-Víz diszpécserszolgálatának vezetője.

"Az öt salakos pályából kettőt szeptember közepéig nem lehet használni. Idősebb kollégáink még emlékeznek rá, hogy a víztorony melletti teniszpályák kialakítása annak idején kompromisszummal járt.

Végül azzal a kikötéssel épültek a pályák az ivóvíz főnyomóvezeték vezeték fölé, hogy a hibaelhárítások miatt időnként itt csak kevesebb pályán lehet játszani" - zárta szavait Tóth László.
 
Óriási lyuk tátong a győri teniszpályán!

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Okmányiroda helyén kormányablak nyílt Győrben

Huszonhét munkaállomáson negyvenegy ügyintézővel új kormányablak nyílt Győrben, a Czuczor Gergely utcában, a korábbi okmányiroda helyén. Tovább olvasom