Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Óriási gödör Adyvárosban - fotók

Az adyvárosi gödörre nyugodtan aggathatjuk az XXL-es jelzőt: átmérője közel 10 méter. Az ok: közel fél méteres vízcső lyukadt ki a Kassák utcában 2,5 méter mélységben.
"Minden fogyasztónknál folyamatosan tudtuk biztosítani a vízellátást"

"Az adyvárosi tízemeletes házakat ellátó 400 mm átmérőjű acél főnyomóvezeték múlt héten lyukadt ki, a Kassák Lajos utca 7. számú épület mellett.

A vezetéket sikerült úgy megjavítanunk, hogy minden fogyasztónknál folyamatosan tudtuk biztosítani a vízellátást, legfeljebb a tízemeletes házak felső szintjén csökkenhetett minimális mértékben a víznyomás, de erről nem érkezett panasz.

A munka jórészt zöldterületet érintett, aszfaltot csak egy kisebb járdaszakaszon kellett felbontanunk" - tudta meg a kisalfold.hu Oross Sándortól, a Pannon-Víz Zrt. vízhálózati főművezetőjétől.


Óriási gödör várja, hogy betömjék Adyvárosban
 
"A szokásosnál jóval szűkebb helyünk volt a javításhoz"

"Mindezek ellenére mégis az egyik legnehezebb javításunkon vagyunk túl: az ivóvíz vezeték itt egy távhővezeték alatt húzódik, így magas talajvízállásnál, két és fél méteres mélységben, a szokásosnál jóval szűkebb helyünk volt a javításhoz.

Mindkét oldalon meg kellett bontanunk távhővezeték keresztezést, ehhez fa kivágásra is szükség volt.

A javítás helyén a zöldterületet rövidesen helyreállítjuk, a felbontott járda szakaszt pedig leaszfaltoztatjuk" - zárta szavait Orosz Sándor.

Galéria kép


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női kabátból lopott pénzt egy férfi Győrben - Felismeri? Fotó a feltételezett elkövetőről

A férfi egy győri bevásárlóközpont próbafülkéjéből vitte el a kabátot, és lopta el a benne lévő… Tovább olvasom