Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

˝Orbanisztán˝ ellen tüntettek Győrben - videó, fotók

A rendezvény alatt az Orbán-kormány bűneit sorolták a hétfői Angela Merkel látogatás előtt. Hangsúlyozták, nem a létszám számít hanem az, mit gondolnak.
„Nem a létszám számít, hanem az, hogy mit gondolunk" – harsogta a mikrofonba a szónok vasárnap a győri városháza előtt, ahol az európai Magyarországért , az "Orbánisztán ellen" tüntettek – megszámoltuk, a kezdéskor 34-en. A gyülekező alatt a KFT együttes "Bábu vagy" című dala recsegett a hangszórókból.

Fotók

A rendezvény alatt az Orbán-kormány bűneit sorolták a hétfői Angela Merkel látogatás előtt. „Magyarország feléli jövőjét, szembemegy a fejlődéssel – hangzott el. "Orbánék Putyinékhoz dörgölőznek" - folytatta a szónok, amire többször is "nem hagyjuk" felkiáltással reagáltak a tüntetők. Soraik között láttuk Kun Andrást és Szabó Sándorné volt szocialista polgármester-jelöltet is.

A második szónok a 19 éves Pusztai Patrik volt, aki "sziasztokkal" köszöntötte a többnyire idősekből álló hallgatóságot. A főiskolára készülő fiatalember azt javasolta, egy zárt facebook-oldalon keresztül szervezzenek egy győri korrupcióellenes csapatot, "így állítsuk meg a helyi korrupciót."Hozzátette: jelenleg pénztárosként dolgozik egy áruházban (hogy ne kelljen kölcsönkérnie szüleitől úgy, mint Szijjártó Péternek a 700 négyzetméteres háza megvételekor), így minden héten látja, amint "a nyugdíjasok hónap vége felé már csak kenyeret vagy leértékelt szalámit vesznek", miközben a városvezetők Audikkal mennek végig a városon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan érdemes autóval megközelíteni az új győri uszodát? Megmutatjuk videón!

Harsányi Ferenc kalauzolta végig stábunkat a 3,2 milliárd forintos új uszodában. Olvasóink időről időre nyomon követhették, hogyan alakult a győri uszoda építése. Tovább olvasom