Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Opel ütközött Peugeot-nak a győri körforgalomban - ki látta?

Az Opel vezetője fékezés és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya keresi azt a gépjárművezetőt, aki június 10-én 15 óra 30 perckor Győr, Fehérvári út – Ipar utca körgeometriás csomópontban balesetet
okozott.

Az ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és Opel típusú gépkocsival közlekedett az Ipar utca irányából a Szigethy A. út irányába.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Közlekedése során a Szigethy A. úti kihajtónál balra a Fehérvári-híd irányába kívánt tovább haladni, mikor sávváltásba kezdett, azonban nem biztosított elsőbbséget a belső forgalmi sávba közlekedő Peugeot 307 típusú járművének és aszemélygépkocsi jobb oldalának ütközött.

Az ütközés után az Opel vezetője fékezés és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében várjuk szemtanúk jelentkezését, akik a baleset okozó személyére, gépkocsijának forgalmi rendszámára vonatkozóan információval rendelkezik, hívja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát az 520-092 illetve 520-094-es telefonszámon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyibe kerülne egy parkolóház Adyvárosban?

A kisalfold.hu utánaszámolt annak, mennyibe kerülne körülbelül annak a parkolóháznak a megépítése, mely egész Adyváros életén sokat könnyítene. Szavazás. Tovább olvasom