Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Online interjú: 4 ismert Dj közül, nálad ki a befutó?

Bepillantanál egy ismert győri dj mindennapjaiba? Kíváncsi vagy mivel foglalkozik, ha nem a korongokat pörgeti? Itt az alkalom!

Összegyűjtöttünk öt (Sikztah kiszállt - így már csak négy) ismert győri lemezlovast, akik közül a legnépszerűbb (értelemszerűen, aki a legtöbb voksot kapja) behívjuk egy online interjúra a szerkesztőségünkbe.

Nos? Kíváncsi vagy? Akkor szavazz!

A jelöltek:

1. Incident

Fegz és Steps a kifejezés legjobb értelmében vett hétköznapi srácok. Ugyanúgy rúgták a focilabdát a betondzsungel közepi játszótéren kiskorukban, mint bármelyikünk, majd ugyanúgy ragadta magával őket a bugyornacis hiphop láz kicsit nagyobb korukban.

Labdarúgó karrierje persze egyikünknek sem lett, és a Def Jam lemezszerződések is váratnak magukra. Van azonban valami, ami a legtöbbünket megkülönbözteti ettől a két, húszas évei közepén járó sráctól. Bennünk nem volt meg az a fajta zenekészítés iránti eltökéltség és kitartás, ami őket aprólékos munkával, sok-sok év alatt kedvenc stílusukban a szélesebb közönség számára is látható magasságba repítette. (Forrás: kultblog.hu)

Incident exclusive mix>>

2. SpaceMonkei

SpaceMonkei név alatt Csefó Dávid munkálkodik. Gyerek kora óta lételeme a zene. 2004 környékén játszott először a WavyCorridor bulik keretein belül ahol mostanra már állandó fellépő. (Forrás>>)


3. Dj Marcee

Bálint József közismertebb nevén "DJ MARCEE" 1983 júliusában látta meg a napvilágot Győrben. A zene iránti vonzalma már gyermekkorában megmutatkozott és rányomta bélyegét későbbi karrierjére. Eleinte a funk-house és latin-house stílus irányzata határozta meg munkásságát, emellett mint Speaker vált ismertté az éjszakai életben.

1998-tól számos rezidenciát tudhatott magáének, mint például a méltán híres Crazy’s House, a Crazy’s Beach Győr (Ikrény vízisípálya), a Crazy’s Coctail, és a Mayo Music Pub . 2005. márciusa jelentette számára a „Nagy Áttörést" ekkor nyílt meg ugyanis az N-Joy The Club, melynek a zenei stílusára leginkább az éneklős vocal-house, elektro vagy ahogy sokan nevezik, a Modern Tánczene volt a jellemző.

További munkásságában ezen stílusok összessége mutatkozott meg, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy Győr legszínesebb lemezlovasával állunk szembe. (Forrás>>)4. Dj Morta

Békefi Tibor a zenével a kilncvenes évek vége felé kezdett komolyabban ismerkedni. Először a hiphop fogta meg, majd ez kiegészült elektronikus zenékkel, eleinte főképp a drum and bass volt rá hatással.

A kétezres évek elején egy Tilos Rádiós Dj Bosi mixnek köszönhetőe talált rá a reggae és dancehall műfajokra, amik azóta is végigkísérik munkásságát. Vallja, hogy a zenei ízlésnek stílusfüggetlennek kell lenni.

Bulijait minden esetben az aktuális közönség ízlése szerint próbálja alakítani, amit zenei sokszínűségének köszönhetően nem esik nehezére megtenni, így bátran kijelenthetjük, hogy Dj Morta a régió legsokoldalúbb dj-je. (Forrás>>)

Mix>>

Sikztah kiszállt. Levelében közölte, hogy ő nem szeretne részt venni ebben a kampányunkban.

Ön hány éves kortól engedné a jogosítvány szerzést?

Szavazok!

Szavazás állása

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új csomópontok és út Győr keleti iparterületén

Hét kilométeres körút épül az iparterületnél, a mérnöki feladatok 68 millióba kerülnek. Tovább olvasom