Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

One 5leted?

Győr ötletpályázatot hirdet fiataloknak One 5leted? címmel a drogellenes világnaphoz kapcsolódó programok kitalálására, megvalósítására.

A cél, hogy az esemény a 10–30 éves fiatalok széles körét érje el és ráirányítsa a figyelmet a droghasználat veszélyeire. A Győri Városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum által tervezett programelemek: Impro színház – egy-egy apró történetet mesél el improvizációs gyakorlatokkal.

Extrém sport: gördeszka, mountain bike, parkour – kis eszközigényű bemutatók. A szervezők további javaslatokat a pályázóktól várnak. A technikai feltételeket a város biztosítja. A programelem összköltsége nem haladhatja meg a százezer forintot.

Olyan 4 fős csoportok jelentkezhetnek, amelyek tagjai 1985–1995 között születtek, győri lakhellyel vagy tanulói jogviszonnyal rendelkeznek. Benyújtási határidő: május 28., 15 óra. Helye: polgármesteri hivatal, WHO-iroda. Részletek a www.gyor.hu honlapon.

Olvasóink írták

  • 2. szocdem 2010. május 19. 11:41
    „1. arrabonem 2010.05.19. 10:25

    Mert az állam által fizetett szervezők már annyira humán értelmiségiek, annyira felette állnak mindennek, hogy magyarul ki sem tudják fejezni magukat. A boltost megbüntetik ha angol felirtot tesz ki, az iyleneket meg sosem.:((((((( Pedig a folyton követelt "fizetésemelésük" előtt nem ártana egy kicsit gatyába rázni őket...”
  • 1. arrabonem 2010. május 19. 10:25
    „Minden ok. de miért kell angol szó köré fűzni a szlogen szójátékát?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítsük az autisták jövőjét!

Családias környezetben, jól bevált napi- és hetirend szerint, gyakori szorgoskodással,… Tovább olvasom