Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

Ön nyert? Kisorsoltuk a tiszteletjegyeket a győri vasútmodell kiállításra!

A győri vasútmodell kiállításon a Balaton északi partja 30 méteres terepasztalon elevenedik meg, mint ahogy egy látványos LEGO terepasztal is megtekinthető lesz.

VASÚTMODELL KIÁLLÍTÁS A GYŐRI ETO PARKBAN, 2012. február 17.-19.

A bevásárlóközpont és két vasútmodell klub szervezésében megrendezendő kiállításon több látnivaló is lesz.

Hatvani vasútmodell klub hosszú - 30 méteres – TT terepasztalán a Balaton parti vasút elevenedik meg.

A tatabányaiak bemutatják a 16 méter hosszú H0-ás modulrendszerüket, amin van városi villamos forgalom, hajó kikötő és hegyvidéki kiránduló vasút is.Nyertes Olvasóink: 15 db páros belépőt sorsoltunk ki

A kisalfold.hu-n meghirdetett nyereményjáték helyes megfejtése: jelenleg 8 pár vonat közlekedik Csorna és Pápa között a hétköznapokon.

A több mint 600 helyes választ küldő Olvasóink közül a következőknek kedvezett a szerencse:

Antal-Sinka Zsuzsanna
Ágoston Róbert
Bán Henrietta
Domonkosné Nagy Piroska
Gyertyák Angéla
Kajtár Szabolcs
Kühn Gábor
Lackner Attila
Móroczné Kis Nikolett
Rácz Hajnalka
Rózsás Csaba
Szalánczi Csaba
Török Flórián
Vallerné Erzsébet
Veréb Ildikó

A szerencsés nyertesek a Kisalföld Sajtóházában (9021 - Győr, Újlak u. 4/A.) péntek 14 óráig vehetik át a tiszteletjegyeket.

Azok az Olvasóink, akik nem tudják átvenni a jegyeket péntek 14 óráig, kérjük, írjanak a szeghalmi.balazs@kisalfold.hu e-mail címre, s próbálunk más megoldást találni a jegyek átvételére.Az idén már teljes méretében látható lesz a városi villamos forgalmat modellező 9 méretes modulrendszer is.

A kiállításon újdonságként megtekinthető lesz egy látványos LEGO terepasztal, sok járművel, szép nagy városi épületekkel.
Ez alaklommal is lesz nagyméretű kerti vasút, gyerekek által irányítható terepasztal, favonatos játszóház és vasútmodell vásár is.

A kiállítás 2012. február 17.-e és 19.-e között, péntektől vasárnapig lesz megtekinthető, minden nap 10:00 órától 18:00 óráig. A rendezvény belépődíjas.Helyszín: ETO Park Bevásárlóközpont, 9027 Győr, Nagysándor József utca 31.
Időpont: 2012. február 17.-19., naponta 10:00-18:00 között

Belépődíj: felnőtt 600.- Ft, gyermek (4-14 év) 400.- Ft, kisiskolásoknak, óvodásoknak csoportos kedvezmény (minimum 20 fő esetén) 200.- Ft/fő és a kísérő pedagógusok térítésmentesen léphetnek be.

Információk: tasnadi@vertescenter.hu, www.vozovi.hu, 70/381 54 06.Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diósdi maffiaper Győrben - Reagálás a védői kifogásokra

A megye legnagyobb befogadóképességű tárgyalótermébe szervezte meg a diósdi maffiaper tárgyalását a Győri Ítélőtábla - közölte Ferenczy Tamás szóvivő. Tovább olvasom