Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Ők a Szocdemek jelöltjei Győr-Moson-Sopronban

Bemutatta Győr-Moson-Sopron megyei jelöltjeit a SZOCDEMEK – Magyar Szociáldemokraták Pártja szerdán Győrben.
A megyeszékhelyre látogató Schmuck Andor pártelnök úgy tájékozatott: az 1-es körzetben Sali Csaba, a 2-esben Takács András, a 3-asban Kovács Krisztián, a 4-esben Szendi Krisztián, az 5-ösben pedig Mácsik Jánost indul.

Schmuck Andor kifejtette: a SZOCDEMEK az ország mind a 106 körzetében delegál jelöltet. Ehhez fűződő kampányához 600 millió forintot használhat fel kormányzati keretből, Schmuck Andor ezt „kegyelemkenyérnek" nevezte, amit a párt április 6-a után a szegények megsegítésére kíván fordítani, míg a propagandához szponzori támogatást szerez.

A magát „valódi alternatívaként" meghatározó párt elnöke elmondta: február 6-ig költségvetést dolgoznak ki, alapvetése szerint ugyanis bevezethető a munka törvénykönyvébe a valaha ideálisnak tartott „nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás" elv, utóbbi alatt egyébként felerészt aktív pihenést, felerészt felnőttképzést értenek.

Paksról szólva Schmuck Andor poziítvumnak tartja, hogy a kormányfő az energiabiztonság megteremtésére törekszik, a titkolázás módszerét azonban elfogadhatatlannak tartja a párt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rábapatona kerékpárosbarát település lett

Huszonhárom önkormányzat között Rábapatona is elnyerte a kerékpárosbarát címet. Tovább olvasom